Sviđa vam se netko tko je rođen između 20. 1. i 18. 2.? Onda ovo morate znati!

Sviđa vam se netko tko je rođen između 20. januara i 18. februara? Kako da bolje razumijete 11. astrološki znak u horoskopskom  kalendaru? Ovdje su 9 stvari koje pomažu u poboljšavanju odnosa s Vodenjakom:

1. Stimulirajte intelekt

Vodenjaku ništa ne ubrzava lupanje srca kao osoba s kojom može mjeriti svoju pamet. Kao tragaoc za znanjem, Vodenjak ne  želi samo učiti od partnera, već i podijeliti zajedničke intelektualne avanture.

Neke od tih avantura mogu uključivati gledanje dokumentarca, posjećivanje muzeja, provođenje cijelog  popodneva u knjižari, zurenje u oblake u parku i/ili filozofsku raspravu.

2. Zaboravite dramu

Vodenjak je sjajan u rješavanju problema – ako se radi o nečemu što zahtjeva racionalno rješenje. Vodenjak se neće baviti  pitanjima kojima praktična rezolucija nije dostupna.

Dakle, ne zaboravite se obratiti Vodenjaku kada tražite logičan način rješavanja problema, a jadanje izostavite.

3. Budite jedan korak ispred (ako je moguće)

Vodenjak se definitivno ne boji biti lider kada je riječ o alternativnom razmišljanju.

Vodenjak je spreman prihvatiti sve što dolazi s novim dobom i radije će držati za ruku nekoga s kim može napredovati nego biti s nekim tko je zapeo u prošlosti.

4. Prihvatite potrebu za samoćom

Samoća nije nešto što Vodenjak samo želi – ona mu je potrebna. Osoba koja je u vezi s Vodenjakom često će tijekom vremena osjetiti  njegovu rezerviranost i tada će znati da mu je potrebno vrijeme za sebe.

To ne znači da mu se više ne sviđa njegov partner, njemu je samo potrebno vrijeme u kojem će uživati u unutrašnjim mislima i otkrićima; to mu daje priliku da se ponovo napuni  i osvježi. Također, njegovom partneru to daje priliku da učini istu stvar.

5. Podržite ekscentričnost

Vodenjak je najčudniji od svih znakova,  a to je vjerojatno razlog zašto su mnogi Vodenjaci bili izumitelji.

Oni vide dalje od ostalih; oni su kreativni, inovativni, te će reći i učiniti najčudnije stvari; prihvatite i prigrlite to i uživajte u tome.

6. Budite toplina

Jedna stvar koju Vodenjak stvarno može naučiti od drugih je umjetnost intimnosti. On sve racionalizira u svojoj glavi i zato mu je potreban netko  tko je spreman i voljan pomoći mu da se više otvori.

Ako se želite približiti Vodenjaku, morate mu se znati približiti.

7. Njegujte duboko prijateljstvo

Jednom kada se Vodenjak odluči otvoriti i vjerovati nekome, on će toj osobi biti vjeran do kraja, a zauzvrat očekuje isto.

On će štititi i braniti sve ljude koje voli: prijatelje, obitelj, partnere, a budući da je Vodenjaku potrebno neko vrijeme da pokaže ranjivost – kada to učini to je velika stvar koja dolazi s velikim nagradama kao što su vjernost, predanost, integritet.

Ako mu se jednako ne uzvrati on brzo odlazi od te osobe.

8. Gledajte kako širi svoja krila i leti

Nemojte se bojati pustiti ga, možda ljubav postoji, ali previše distance ili hladnoće ne odgovara Vodenjaku.

Oni se dive iskrenosti i nastavit će cijeniti iskrenu osobu, umjesto da im pronalazi mane. Vodenjak želi nekoga s kim će dijeliti avanturu i ta osoba mora biti fleksibilna i radoznala – bez tih osobina Vodenjak će radije biti sam.

Veza s Vodenjakom  je stalna avantura; oni su inteligentni, vrckavi i odani, ali isto tako mogu biti hladni i pretjerano racionalni. Oni su sjajni partneri kada se otvore. Oni trebaju nekoga tko je u suštini slobodoumni istraživač.

Vodenjak nije najlakši znak za romantičnu vezu, ali potpuno je vrijedan truda.

Izvor: elephantjournal/atma.hr