Sve žrtve vanzemaljskih otmica opisuju ove jezive i precizne detalje: “Vidjela sam gole ljude kako plutaju u cijevima”

U domenu fenomena vanzemaljskih otmica, postoje brojni izvještaji o ljudima koji su, navodno, bili odvedeni na NLO-e i potopljeni u misteriozne tečnosti, ili gelove.

Ono što je vrlo čudno je to, da su žrtve otmica često isticale da im ova tečnost nije onemogućavala normalno disanje, već naprotiv. Istraživač Helmut Lamer u članku pod nazivom “Novi dokazi o učešću vojske u otmicama“, govori o ženi koju on naziva “Lisa“, i koja se našla u toj konkretnoj situaciji.


Lisa je bila žrtva vanzemaljske otmice, ali je ona takođe bila i neko ko je bio podvrgnut onome što je postalo poznato kao “Milabs” ili “vojne otmice“.

“U tom drugom kontekstu Lisa je imala veoma traumatično iskustvo”, ističe Lamer.

Lamer kaže da su Lisu odveli protiv njene volje na ono što se ispostavilo da je podzemni objekat, u kom je ona “… vidjela gole ljude koji plutaju u cijevima. Lisa tvrdi da su je natjerali u neku vrstu bazena ispunjenog zlatno žutom tečnošću sa mjehurićima. Lisa ima traumatična sjećanja da su njeni otmičari pokušali da natjeraju nju i druge žrtve da dišu u toj tečnosti. U dva od ovih prethodno navedenih slučajeva, žrtva je bila primorana da udiše tečnost, poput Lise. Transkripti hipnoze otkrivaju da je udisanje ove tečnosti bilo traumatično za žrtve otmice. Obe žrtve su bile potpuno potopljene u ovu tečnost i obje su prijavile da su mogle da udišu tečnost”, piše webtribune.rs. Zatim, tu je i druga žrtva otmice:

“Našao sam se unutar staklenog cilindra, potpuno potopljen u neku vrstu tople tečnosti, gušće od vode, rijeđe od ulja. Na moje iznenađenje, mogao sam da udahnem ovu toplu tečnost bez ikakvih problema. Takođe sam mogao da otvorim oči bez problema. Ovaj rastvor je bio čist, zelenkast. Sjećam se, dok sam još bio potpuno potopljen u ovaj rastvor, da sam polako počeo da se sjećam otmice koja me je odvela iz moje spavaće sobe, nekoliko minuta, ili nekoliko sati ranije“.
A tu je takođe i ovo: “… Opet sam se probudio, ovaj put go u bazenu u obliku lijevka koji je bio ispunjen zelenkasto crnom tečnošću poput gela. Ovaj bazen je bio širok oko 20 metara. I prilično dubok. Napravljen je od neke vrste sjajnog metala. Sa gelom mu je površina bila veoma klizava, i ako biste pokušali da izađete, sletjeli bi ispod gela. Tada sam shvatio nešto vrlo čudno. Nisam bio sam. Najmanje 15 drugih ljudi je bilo sa mnom. Svi oni su vrištali i paničili…“

“Tečna ventilacija – udisanje tečnosti umjesto vazduha – već dugo vremena je naučna fantastika, i uprkos eksperimentalnoj kliničkoj upotrebi, njen potencijal za liječenje teške plućne ili srčane traume, i upotreba u dubokom ronjenju i putovanju u svemir, još uvijek se ne koristi niti se shvata.“ Oni su takođe istakli da istraživanje u ovoj oblasti napreduje, ali sporo.

Možda su vanzemaljska stvorenja razvile neke vrste tehnologije koje mi još uvijek usavršavamo…