Sve o horoskopskom znaku Rak; kakvi su ON i ONA, s kim se slažu, kakvog partnera žele…

Romantičan i melenholičan Rak umije i te kako da uživa u dobrom zalogaju. Ako želite specijalno da ga ugostite pripremite mu piletinu i ćuretinu uz obavezan umak i salatu od krastavaca. Neće vam zamjeriti ako ga ponudite samo kafom, jer on obično ne pije.

Piše: Zoran Petrović Šumadinac (00381 66 113 813) (Ezosvet)

ONA: Da bi osvojile partnera moraju da budu dobre glumice, zato treba da odaberu ulogu iz najdražeg filma. Biće neodoljive sa zbunjenim izrazom lica, samo treba da paze, da partner ne vidi da su im dlanovi oznojeni.Treba da izbjegavaju priče o kući i deci.

ON: Kada osvajaju treba da pričaju priče o Šekspiru i da tumače njegove tajne poruke, da partnerka vidi da su pravi sanjari. Treba da je gledaju zanosno, da bi ona mogla da osjeti dubinu njihovog pogleda i iskrenost njihovih osjećanja.

KAKVOG PARNERA ŽELE

ONA: Želi viteza koji će je oteti i na bijelom konju odvesti u svoj čarobni dvorac, prepun vrednih predmeta iz različitih epoha.

ON: Potrebna mu je žena koja će stalno brinuti o njemu, jer su oni vječiti dječaci.

VI I OSTALI ZNACI U LJUBAVI

RAK I OVAN: U ljubavi se ove dvije osobe mogu lijepo uskladiti, međutim ova veza rijetko kada može da uspije. Rak je pasivan, preosjetljiv i boljeće ga Ovnove ‘avanturice’, dok Ovan neće moći da podnese Rakova srceparajuća prebacivanja, suze i nedostatak borbenosti.

RAK I BIK: Siroti mali Rak će u nježnom, postojanom i domaćinskom Biku naći sve ono što je cijelog svog života tražio: sigurnost i topao dom.

RAK I BLIZANCI: Trebalo bi dobro da razmisle ako budu poželjeli nešto više od kratkotrajne veze. Rak će se stalno osjećati nevoljen i zanemaren, što Blizanac neće moći da razumije – nerviraće ga Rakova posesivnost i sentimentalne scene.

RAK I RAK:U ovoj vezi je ljubav obostrana, dinamična, s malom dozom stegnutosti. Žena je, po pravilu, dominantnija. Neobično su im važne erotske predigre, baš kao i sam ljubavni čin.

RAK I LAV: Ovo bi mogla da bude divna i nezaboravna ljubav! Lav, zaštitnik, prigrliće na svoje tople, zaštitničke, lavovske grudi malog, preplašenog Raka, vječito željnog ljubavi i romantike. Lav je ljubavnik starog kova, koji će se divno udvarati romantičnoj, dobroćudnoj Račici.

RAK I DJEVICA: Moguće su samo dvije krajnosti: ili će biti savršeno srećni ili krajnje nesrećni. Njihov odnos prema svojini je isti – oboje su ekonomični i štedljivi, umjeće kod ljudi da procijene prave vrijednosti, da uživaju u toplini doma, knjigama i muzici.

RAK I VAGA: Oboje su uzdržljivi i nesigurni i proći će dosta vremena prije nego što se opuste. Jednog dana će im biti divno, dok će se već sljedećeg svađati na sva usta!

RAK I ŠKORPIJA: Odlična kombinacija! Škorpija ima svu onu dubinu, posesivnost i strast koja je Raku neophodna. S druge strane, Rak je izuzetno vjeran i osjećajan što je Škorpiji veoma važno.

RAK I STRIJELAC: Rakovi su vjerni i nježni, a Strijelci uglavnom veliki avanturisti, pa je ova veza od samog početka u opštem haosu. U ljubavi je Strijelac brzoplet, a Raku treba lagano i jako uzbuđenje. Sam ljubavni čin je dosta neuspješan.

RAK I JARAC: Odlično će se slagati u većini slučajeva. Ukoliko je žena Rak, još bolje! Jarac je u stanju da Raku pruži zaštitu, sigurnost i materijalno blagostanje, dok će Jarac moći da se ponosi ženstvenošću i umješnošću Raka.

RAK I VODOLIJA: Neobična veza! Kako je Vodolija malo stidljiva, može se desiti da je Rak ne razumije. Postoji dosta jaka psihička veza, te se zbog toga pospješuje i sam ljubavni kontakt.

RAK I RIBE: Biće privučeni jedan drugim magnetski. Ovaj par se dobro slaže, i u ljubavi, i u ljubavi. Erotski život Raka i Riba, izuzetno je senzualan. Obično po čitavu noć vode ljubav. Lako se zaljubljuju. Ali, problemi nastaju kasnije, kada prvi zanos prođe.

(aura.ba)