Sve o horoskopskom znaku Ovan: Kakvi su On i Ona, s kim se najbolje slažu, šta im podznaci sugerišu…

Zoran Petrović Šumadinac (00381 66 113 813)

ŽENA OVAN je impulsivna, strasna i vedra. Spremna da stupi u akciju i priđe otvoreno muškarcu. Muškarac mora da bude jak da je ukroti, ali i dovoljno nježan da je smiri. U krevetu veoma vatrena, sklona ekscentričnim pozama, te muškarci sa siromašnom maštom kod nje nemaju šansi. Ni jedne jedine sekunde nećete biti ravnodušni prema njoj – ili ćete je mrziti ili obožavati. Ona se, u svakom slučaju razlikuje od većine žena sa kojima ste dolazili u kontakt – prije svega po tome što je nepokolebljiva u svojoj namjeri da bude uvijek i u svemu prva, a to važi i za ljubav – ne čudite se ako vam ona zakaže sastanak.

Ako vas zavoli, puno će zahtijevati ali i dvostruko davati. Svim srcem će stajati iza vaših ideala, umjeće da zasuče rukave kada je potrebno, neće se prenemagati, biti bolešljiva, kukati da je nedovoljno volite. S druge strane nemojte ni pomišljati da je pravite ljubomornom ili, ne daj bože, da joj se podsmijevate! Koliko god vam se činilo da može da bude vaša, ne zaboravite da je ona žena Marsovog tipa.

MUŠKARAC OVAN: Veoma vatren, stalno u trku za ženama. Dinamičan je i jako nemiran. Ako ste žena bez kompleksa, imajte na umu da mu je san posjedovanje vlastitog harema. Ako tako nešto predloži, hrabrije pripadnice nježnijeg pola ne treba da oklijevaju – iznenađenja mogu da budu i prijatna. Prije nego što bilo šta pokušate, budite načisto: želite li samo uzbudljivu avanturu ili mirnu, tihu ljubav bez trzavica. Ovome drugome se i ne nadajte. Ovaj čovjek vašeg srca je krajnje strastvena osoba koja će umjeti da vas ponese na sedmo nebo u naletu svoje bezgranične ljubavi, ali i tresne na tlo bez trunke sažaljenja, ako zaslužite. Nagao je, brzo se ljuti i u stanju je da vam tada kaže odvratne stvari koje će vas zaboljeti do dna srca, ali još brže se odljuti i tražiće da zaboravite ono što nije mislio da kaže.

VI I VAŠ PODZNAK

OVAN – OVAN: ONA: jednostavna, direktna, dinamična, komunikativna ON: muževan, direktan, atraktivan, sposoban,egocentričan.

OVAN – BIK: ONA: praktična, frustrirana, nezadovoljna, zavodnica. ON: miran, pouzdan, porodični tip, romantičar.
OVAN – BLIZANAC: ONA: društvena, srdačna, djetinjasta, naivna, površna. ON: šarmer, intelektualan, umjetnički, razdoznao
OVAN – RAK:ONA: ambicozna, autoritativna, dominantna, distancirana. ON: privržen porodici, patriota, konzervativan, miran.
OVAN – LAV:ONA: kreativna, komunikativna, srdačna, neiskrena, koketa. ON: kreativan, društven, srdačan, plemenit, ekscentrik.
OVAN – DJEVICA:ONA: nezadovoljna, frustrirana, pedantna, intuitivna. ON: nesiguran, svojeglav, zlopamtilo, intelektualan.
OVAN – VAGA: ONA: ekstrovertna, požrtvovana, zavodnica, manipulant. ON: društven, egocentrik, ambiciozan, šarmer.
OVAN – ŠKORPIJA: ONA: sposobna, introvertna, pronicljiva, energična. ON: Nepredvidiv, harizmatičan, erotičan, pronicljiv.
OVAN – STRIJELAC: ONA: takmičarskog duha, društvena, srdačna, površna. ON. nepouzdan, voli da putuje, nevjeran, društven.
OVAN – JARAC:ONA: ambiciozna, nepovjerljiva, uporna, usamljena. ON: ambiciozan, uzdržan, svojeglav, patrijarhalan.
OVAN – VODOLIJA:ONA: nervozna, pričljiva, inventivna, otvorena.  ON: intelektualan, lider, komunikativan, plemenit.
OVAN – RIBA: ONA: iskrena, djetinjasta, traži pažnju, ambiciozna. ON: senzibilan, ambiciozan, impulsivan, nepouzdan.

OVAN I LJUBAV: Idealan partner: Vaga. Dobar brak sa: Vodolijom i Blizancim. Erotska privlačnost sa: Lavom i Strijelcem.

(aura.ba)