Sve je zapisano u zvijezdama: U MJESEU ROĐENJA JE ODREĐENO KAKO ĆEMO UNIŠTOTO VLASTITI ŽIVOT

Astrologija kaže da je svakoj osobi u zvijezdama zapisano na koji način će uništiti sopstveni život, a to zavisi od mjeseca rođenja!
Januar
Vi dozvoljavate da vas strah sputava, i to je ono što može potpuno da vam uništi život. Ako dozvolite da strahovi preovladaju, ostaćete uskraćeni za najljepšu stranu života. Strah sprječava osobe rođene u januaru da idu naprijed u nepoznato, koje bi im donijelo mnogo toga dobrog. Najveći vaš strah je od stagnacije i tapkanja u mjestu, ali vas on i dalje zadržava i sprječava da rastete i razvijate se.

Februar
Osobe rođene u februaru uništavaju svoj život jer se čvrsto drže prošlosti. Gledanje unazad čini da se uvijek osjećate tužno, jer u vašem sjećanju prošlost uvijek izgleda ljepše nego što je zaista bila. Prošlost kod vas uvijek preovladava nad sadašnjosti. To je začaran krug, ali ako uspijete da naučite da cijenite sadašnjost i sve lijepo što donosi, život će vam procvjetati.

Mart
Vi uvijek težite pogrešnim ljudima i tako sebi uništavate život. Tražite samo najbolje u svakome i vjerujete da će vaše dobre namjere promijeniti svakoga. Ali, pošto se to najčešće ne ostvari, ostajete tužni i razočarani.

April
To što ste stalno ljuti na sebe i skloni samokritici, potpuno može da uništi vaš život. Morate da shvatite da koliko god težili savršenstvu, ono je jednostavno nedostižno. Prestanite da zahtijevate nemoguće od sebe i sve će biti u redu.

Maj
Vi uvijek zaboravljate na sebe i to shvatate tek kada je kasno i kada potpuno uništite svoj život. Ježite se od pomisli da ćete nekoga razočarati, umjesto da prvo mislite na svoju sreću. Morate da shvatite da briga o sebi nije sebičnost, već uslov za sretan život.

Juni
Vi se zadovoljavate suviše malim stvarima, i to je ono što vam život polako ali sigurno uništava. Glavni razlog te vaše osobine leži u strahu da ćete nešto izgubiti nakon što teškom mukom dobijete. Ne plašite se rizika i tražite najbolje za sebe, jer to i zaslužujete!

Juli
Uništićete svoj život dajući neprekidno šanse ljudima koji ih nisu zaslužili! Ne dajte im da stalno kopaju po vašim ranama. Oprostite im, a onda ih izbacite iz svog života.

Avgust
Vaš život lako će biti uništen opsesivnom željom da postignete sve ciljeve. Vi morate da naučite da je sreća u malim stvarima i da ne morate da budete najbolji u svemu. Ne dozvolite da vam život prođe u toj besmislenoj trci.

Septembar
Vi se potpuno bespotrebno stalno poredite sa drugima i time sebi uništavate život. Takmičenje nije prioritet, ma ko da je u pitanju. Samo traćite dragocjeno vrijeme i energiju koje ste mogli da upotrijebite da svoj život učinite boljim.

Oktobar
Ne dozvoljavate nikome da vam se približi, distancirani ste i plašite se da se otvorite nekome. To će vam u jednom trenutku uništiti život. Sve to radite jer se plašite da se sa nekim zbližite, a da će on na kraju nestati iz vašeg života. Mislite da tako štitite sebe, a zapravo vas taj strah uništava.

Novembar
Uništavate svoj život dozvoljavajući negativnosti da se useli u njega. Negativna energija bukvalno može da razori život osoba rođenih u novembru. Ako vam se ne dopada život koji trenutno živite, poradite na tome, umjesto da se uništavate konstantnom negativnošću i kukanjem.

Decembar
Vi ste opsjednuti osvetom i ne praštate ništa nikome, što će na kraju uništiti samo vas, ne druge. Dok se koncentrišite na karmu i osvetu, propuštate mnoge lijepe šanse da svoj život učinite znatno boljim. Najveća mana vam je što ne vjerujete sebi u potpunosti.