Sve je laž? Međunarodna svemirska stanica zapravo je na Zemlji, “orbitira” u filmskom studiju!

Međunarodna svemirska stanica (MSS) ne orbitira oko Zemlje i tajno se snima u studiju, tvrde teoretičari zavjere.

Poput teorija zavjere o slijetanju na Mjesec, pojedini tragači za istinom tvrde da putovanje kroz vrijeme nije moguće i da NASA zavarava svijet sa dnevnim obavještenjima o aktivnostima astronauta u svemirskoj letjelici, piše webtribune.rs.

Jedan teoretičar zavjere se oslonio na žive snimke NASA-e, snimane sa MSS-a, kako bi dokazao da vanzemaljci postoje i sada se čini da je radoznao oko teorije.
Skot C Voring je objavio seriju klipova na svom sajtu “ufosoghtingsdaily.com”, ukazivajući na anomalije za koje tvrdi da su vanzemaljske letjelice.

Ukoliko Voring podrži MSS teoriju zavjere, on će diskreditovati prethodna istraživanja jer je često koristio kamere svemirske stanice kako bi potvrdio tvrdnju da je uočio vanzemaljske NLO-e kako prilaze zemlji.

On je napisao: „Ovaj video je snimljen 2016. godine ali ako pogledate vrata izbliza, primjetićete da je otvor napravljen od tankog plastičnog ili šatorskog materijala. Vrata nisu vakumirana, niti je to pravi otvor.
Tvorac videa navodi da to ukazuje na to, da svemirska stanica zapravo nije u svemiru.

“I dalje gledam u to ali ne mogu da zamislim kako taj otvor može držati svemir van i vazduh unutra. Ovo je zaista zbunjujuće.“

Voring je čak nagađao o nekoj vrsti prikrivanja zavjere, tvrdeći da je dan nakon objavljivanja detalja o teoriji Gugl privremeno ugasio njegov sajt.
On je dodao: „Jedan dan nakon te objave, Gugl je zabranio moj sajt, očigledno Gugl radi za vladu kako bi sakrili mnoge tajne od očiju javnosti“.

U članku o MSS prevari, sajt o teorijama zavere “timetounite.com” je objavio: „Međunarodna svemirska stanica, kao i sve ostalo što nam NASA daje, je masonska zavjera, potpuna fabrikacija sa specijalnim efektima, modelima, bazenima, zero G avionima i raznim trikovima kamere“.
Postoji, naravno, mnogo dokaza da je MSS u svemiru. Njeni snimci uživo su prikazali nevjerovatne fotografije Zemlje, uključujući oluje koje se razvijaju i polarnu svjetlost u detaljima.

Takođe je vidljiva sa zemlje, kada orbitira oko nas u određeno vrijeme.

NASA je snimila nekoliko lansiranja raketa koje su letjele do MSS kako bi obnovile stanicu svojim prtljagom.