Sve će uraditi da vam uđe pod kožu: KOJI HOROSKOPSKI ZNAK IMA 1000 LICA?

On prividno ima isti ukus kao i vi, smije se istim šalama, isto se oblači i voli isti ambijent. Nikada vam nije teško da sa njim izađete na kraj i prija vam njegovo prisustvo.

Sa Vodolijom se ima utisak da ste pronašli osobu vrlo širokog interesovanja, afiniteta i suptilnih želja: kada sa njom razgovarate, odmah uočavate da ‘govorite istim jezikom’.

Drugim riječima, sa Vodolijom stičete utisak da ste u društvu ‘onog pravog’.
Problem je međutim u tome, što se sa njim sve žene tako osjećaju i što tu nema ničeg izdiferenciranog, pa tako nema ni posebne naklonosti za vas.

Vodolija je pravi pravcati kameleon koji se trudi da svakome ugodi i da se pored njega dobro osjećate. Da biste ga bolje upoznali, morate proći ovu drugu fazu: jednog dana pokaže nezainteresovanost prema nečemu što vam se dopada ili ako izrazi želju koja vama ne odgovara, to znači da je počeo polako da se otvara.

Čak i tada će nastojati da vam udijeli samo jedan dio od onoga što stvarno misli ili osjeća. Njegova tendencija je da živi nekoliko života odjednom, po jedan za svaki ambijent, za svaku grupu prijatelja ili za svako od svojih želja ili interesovanja.

Ukoliko želite da ga vidite stvarno zaljubljenog, moraćete da sačekate dan kada će biti spreman da vam se pokaže cijeli, bez ikakvih cenzura, sa svih svojih hiljadu lica i kada vam bude ispričao šta radi i kako se osjeća kada nije sa vama.

error: Content is protected !!