Švalerski horoskop za 2018.: Astrolozi otkrivaju kada će vaša švalarska veza biti provaljena

Za tumačenje ovog horoskopa nije ključno kad ste rođeni ni ti ni ona već datum kada si otpočeo svoju paralelnu akciju, odnosno švalersku šemu.

Željeli ste da samo malo razbijete bračnu monotoniju ili da vam nešto odvuče pažnju od veze koja je zapala u krizu. E pa ko đavola traži, taj đavola i nađe. Umjesto malo usputnog seksa kojeg ste očekivali, poblesavili ste gore nego srednjoškolci.
I šta sad? Reći ili ne onoj/onom ”glavnoj/glavnom”, primiriti se i sačekati još malo pa šta ti Bog da ili nešto sasvim treće? „Besno Pile“ se pozabavilo tvojom problematikom i utvrdilo da dalji razvoj događaja zavisi od toga kakve su konstelacije planeta bile u danu kada ste uletjeli u svoju suludu akciju. Ne pitamo „ko vaj je tjerao! Apsdolutno vas razumijemo, jer to može da se desi svakome

ZAMULJALI STE IZMEĐU 21. MARTA i 20. APRILA

Prva 2 mjeseca druga (ona prava) strana neće ni da provali da joj se nešto radi iza leđa. (muškarci će triput nedjeljno da se vade na fudbal ili basket sa jaranima, a dame će kod frizera, u šetnju sa prijateljiocim ili na fitnes)

Poslije tog perioda odaće vas izdajničko škembe što je naraslo od silnih večera koje sste skrkali kad ste išli u „zabranjenu zonu“. Partner postaje sumnjičav i rešeta te raznim pitanjima, a ti ćeš se vaditi na najnebuloznije izgovore.

Onda ćeš da se zavučeš u mišju rupu, slabo ćeš se javljati ”rezervi” i glumićeš dobrog i pažljivog dečka/curicu. Kad ova/ovaj tvoja/tvoj malo popusti, odmah ćeš iscimati ovu drugu rezervnu šemu. Tamo ćeš naići na zatvorena vrata, jer je rezerva sve provalila i otišla dalje.

A ona prava i glavna „šema“ ubuduće neće skidati pogled sa tebe čak ni kad spavate u istom krevetu.

ZAMULJALI STE IZMEĐU 21. APRILA I 20. MAJA

Bićete relativno obazrivi oko 3 mjeseca, a i žena/muž neće imati kad da te provali jer ima posla oko kuće i porodice. Međutim, jedno veče će ti se prišunjati dok sjediš za kompjuterom da ti donese kiflice, one što najviše voliš ili neki slatkiš.

A šta ti radiš? Dahćeš svojoj/svome „cici/dušici“ u inboksu na Fejsu! Sva preneražena, tvoja gospođa će donijeti najveću kuhinjsku dasku koju ima i opaučićete te po glavi. Izbaciće te iz kuće, a pošto moraš na ušivanje u Urgentni iscmaćeš komšiju da te vozi. On će da te odpuše jer si mu davnih dana zauzeo pola podruma. Ideš na ušivanje posljednjim večernjim busom, poslije spavaš na klupi. Žena te prima u kuću poslije 6. dana izbjeglištva (malo u parku, malo kod švalerke).

A ako ON otkrije nju – nju će hitna pomoć odvesti do traume. Polomljeno joj je nekoliko zuba, zatvoreno desno oko, ostali dijelovi tiječa su otekli. Ona je nekoliko dana ostala u bolnici, jedno vrijeme je kod svoje majke. Vraća se „manja od makovog zrna“ i sva „fasadirana“ tonom podera na licu.Desetak dana u stanu nema ni slike, ni tona.

ZAMULJALI STE IZMEĐU 21. MAJA I 20. JUNA

ZA NJEGA: Realno, ispašćeš pravi amater! Petog dana tvog paralelnog ljubavisanja baš kad budeš kod djevojke, uhvatiće te proliv i odjurićeš u klozet. Dok se sa dušom rastavljaš, stići će ti poruka od druge, a ti nisi ni mislio na telefon kad si trčao u wc. Ova tvoja će, naravno, da pročita i sva uplakana će te istjerati gologuzog i iz klonje i iz svog života.

Odlaziš u apoteku, gutaš probiotik i sav iznerviran zoveš ovu što ti sve zamijesila i sa njom se posvađaš na krv i na nož. Pred ulazom zgrade čeka te najbolji drug tvoje, sada već bivše djevojke. Uvijek si sumnjao da se potajno loži na nju. Pokoškaćete se. Zapravo, prebiće te ko vola u kupusu. Bićeš sam narednih 7 mjeseci.

ZA NJU: Dobila si nagone za povraćanje. Na večeri si sa svojim mužem. Trčiš panično prema WC-u. Zaboraviš mobitel na stolu. U tom trenutku stiže SMS poruka od švalera. Muž je pročita, nastavi se dopisivati, čak zakaže i sastanak. I još sazna da je za vas dvoje švalera ON ŠONJO. Te večeri „šonjo“ je obrisao pod sa tobom… Sedam mjeseci će čekati da joj oprosti…

ZAMULJALI STE IZMEĐU 21. JUNA I 22. JULA

ON – Stari si ti lisac, mora biti da već imaš iskustva u ovakvim akcijama jer će proći skoro pola godine dok te ne provale. A kako? Švalerkin muž će se razboljeti i ona neće moći sama da ode po dijete u vrtić pa će te zamoliti da je odvezeš.

Baš u momentu kad parkiraš, usnimiće će te strinin gej sinovac koji obožava da tračari. Dok se vratiš kući, žena će biti triput obaviještena da si viđen. Iscijepaće ti svu odjeću, ali će dopustiti da ostaneš kod kuće. Naravno, ješćeš isključivo kod svoje mame.

Dva mjeseca kasnije, žena ti uzvraća istom mjerom. A ti, šta ćeš, ćutiš i srčeš rezance iz supe jer te konačno vratila na svoj kazan. Najbitnije je da djeca ne trpe.

ONA: Dugo je uspješno brodila na obje strane. U kući je bila divna majka, pažljiva supruga, žena od autoriteta. Toliko je uspješno glumila da su teško povjerovali i njeni, i njegovi roditelji da ima švalera. A za njenu švalresku šemu muž će saznati igrajući bilijara. Slučajno je kroz zatamnjena stakla vidio kako supruga odlazi s nepoznatim muškarcem u njeno auto. O belajima bolje je da vam i ne pričamo.

ZAMULJALI STE IZMEĐU 23. JULA I 22. AVGUSTA

Sedam mjeseci ćete biti rastrzani između dvije vatre; on između njih dvije, ona između njih dvojice! Da stvar bude još gora, sa prvom/prvim si vjeren/vjerena jer se to i očekivalo pošto ste dugo zajedno.
Međutim, tebi srce zaigra čim vidiš da ti stigne poruka od druge/drugog. Kad si sa njom osjećaš se ko da je sve po prvi put, ona te dobro razumije, a i uveseljava ti.

ONA – kad je u njegovom zagrljaju naprosto cvjeta, treperi. Sa njim joj je uzbudljivo, veselo, dinamično…
Jedne noći ćeete dobro razmisliti i riješiti ćete da presiječete. Jedva čekate jutro da svojoj vjerenici/vjereniku kažete da je kraj, da imate novu ljubav, da stavljate tačku na zajedničku priču.

Dok se ON bude vozio u liftu, stići će mu poruka da je njegovoj ”djevojci” došao bivši sponzor iz Štutgarta i da te večeri lete na Fidži. Sav skrhan stižeš kod vjerenice, a ona ti saopštava da je trudna. E pa neka ti je sa srećom!

ONA je već bila spakovala stvari da ide, skupila snage da sve kaže svom saputniku. Međuti, stavljanje tačke na tu priču spriječit će težak udarac glavom u kupatilu. Okliznut će se i skoro izgubiti svijest. Neće otići na sastanak, a slijedećih dana će saznati da je Bog sačuvao, jer bi ostala bez oba muškarca.

ZAMULJALI STE IZMEĐU 23. AVGUSTA I 22. SEPTEMBRA

ON – Tvoja šema, sa manjim prekidima, trajaće skoro 2 godine. Iskusno ćeš balasirati između porodičnih smornih obaveza i one koja te voli i vjerno čeka. Ni ta druga neće biti vjerna uvijek ali nema veze, pa niste u braku, bitno je da ti se uvijek vrati.
A onda, potpuno neočekivano, žena ti saopštava da te napušta zbog srednjoškolske ljubavi sa kojom se povezala na Fejsu i seli se kod njega. Sujeta će ti biti malo uzdrmana, ali mudar si ipak ti što si sjedio na 2 stolice.

Otpočinješ ljubavnu idilu sa ovom drugom. I sve će biti ko u najljepšoj bajci sve do 8. mjeseca veze. Tada te i ona napušta jer je shvatila da ti ipak nisi onakav kakvim te je zamislila.

ONA – Šema će trajati skorod dvije godine, mada će tu biti prekida. Zbog njenoh straha da se ne sazna za švalera, povremeno će se udaljavati od švalera i vezivati samo za bračnu šemu.

Kada dođe u veliku krizu zbog zasićenosti brakom, a puna ideala o novoj ljubavi, taman kad bude odlučila da kaže da je kraj, potpuno neočekivano muž će joj kazati da ima drugu i da odlazi. Ona to podržava, sva sretna odlazi u zagrljaj švaleru. Nakon nepunih osam mjeseci ostavlja je i švaler. Stiže pomirenje supružnika, prije razvoda!

ZAMULJALI STE IZMEĐU 23. SEPTEMBRA I 22. OKTOBRA

Što je najgore, ON se švalera sa ženom svog najboljeg druga. To će biti super jer ne mora da smišljaš izgovore, svi ćete se zajedno često viđati pa će to potrajati oko godinu i po.

Poći će po zlu otprilike 9. dana vašeg zajedničkog odmora. Na plaži će ti švalerka dati mig kada da dođeš kod nje u sobu, pa 20 minuta kasnije napuštaš ekipu jer ti se čini da se stomačni virus sprema.

Vas dvoje ćete se ludo zabavljati do momenta kad vam ova tvoja ne uleti u sobu. Apartmane vam dijeli samo zid pa će prepoznati tvoje dahtanje. 5 mjeseci kasnije, ovo dvoje se razveli, bivša ti se smuvala sa sada već bivšim drugom, a ti ideš okolo i opanjkavaš kako su ti sve vrijeme radili iza leđa.

ZA NJU – Skupo je koštao jedan seminar ili neko studijsko putovanje. Zaslijepit će u trenutku u muškarca kojeg je prvi put srela. I odmah te večri otišla u krevet sa njima. Radna joj kolegica, koja je bila zaljubljena u njenog muža, šalje SMS. Poziva ga da dođe do hotela gdje uživa s drugim njegova voljena. Muž po njenom dahtanju i temperamentu shvata da je u sobi njegova žena, provaljuje hotelska vrata… Pravi haos, u kojem je ona polomljena…

ZAMULJALI STE IZMEĐU 23. OKTOBRA I 22. NOVEMBRA

Vaša švaleracija i neće biti prava, već više platonska. Užasno će vas gristi savjest što to radite svom partneru, ali u vašem braku nema seksa već dvije godine i četiri mjeseca. Normalno je da se traži sa strane….

ON je ucijenjen! „Pprijateljica” ne želi da ima nešto više sa tobom dok se ne odlučiš – ili ona ili žena. Pošto si zagorio, već poslije 27. dana ulaska u šemu pokajnički ćeš priznati ženi da u tvom životu postoji druga žena.

Ona će te pogledati i mrtva hladna saopštiti da ste u istoj situaciji. Otkriće ti da njena najbolja drugarica nije samo to i da im je seks nevjerovatan. I da ta priča traje već 3 godine i 7 i po mjeseci. Eh, moj rogonjo….

ZAMULJALI STE IZMEĐU 23. NOVEMBRA I 21. DECEMBRA

Odlično ćete hendlovati i sa jednom i sa drugom šemom skoro pet mjeseci, a onda će krenuti afere. ON će poput pasuva uplesti se u seksting aferu sa trećom! Tada njegova rastrzanost uzeti svoj danak, jer više nećeš moći da pamti šta je kojoj rekao. Da stvar bude gora, ispostaviće se da su druga i treća super ortakinje pa je njegova rezerva nagovorila drugaricu da ga navlači da bi skapirala misli li ozbiljno sa njom.

Kad shvati da si se navukao ko som, njih dvije će pronaći gdje živi njegova žena i sve će joj je ispričati. Od ozbiljnog frajera pretvoriće se u najgoreg jadova kojeg će sve tri da odpušu. Jedno vrijeme će razmišljati o odlasku u inostranstvo…

ONA će u svojoj zaslijepljenosti avanturom toliko petljati svome zakonitom, da ni sama više neće znati šta je kazala, kada ide, s kime je na kafi, kod frizera, na aerobiku… Za njenu švaleranciju saznat će muževa radna kolegica, ona će pokušati mu otvoriti oči. I tako će krenuti…. Muž će je tajno pratiti na zakazani termin aerobika ili joge. Sačekat će je sat vremena kasnije i napraviti joj aerobik, odnosno igranku na leđima.

ZAMULJALI STE IZMEĐU 22. DECEMBRA I 19. JANUARA

Super će ti ići i sa supružnikom i sa švalerskom vezom. Pravi ste majstor koji zna kako da i vuk bude sit i da ovce budu na broju? Sve će biti gotovo idilično 4 i po mjeseca, ali glavni problem će nastati kada se u švalersku šemu uključi bivša ljubav.
Švalerki izlazi zaručnik/muž iz zatvora, a švaleru će sve poremetiti njegova prva ljubav, koja ga je ostavila u trenutku kada su bili pred vjeridbom.

MUŠKARCA ŠVALERA očekuju veliki belaji, jer će švalerka priznati svome mužu koji je izašao iz zatvora, da ga je varala sa tobom. Kad te bude našao, imaćeš blaži potres mozga, nagnječena 4 rebra, slomljen nos, silne površinske rane i kao trešnjicu na vrhu torte- tužbu za razvod braka. Ali ne očajavaj, kad budeš išao u dispanzer u domu zdravlja na previjanje, tako sav nikakav uspjećeš da šarmiraš medicinsku sestru koja je tu na stažu. Čim se razvedeš od one tvoje, oženićeš se medinicinarkom. Bravo, bravo, ti baš ne gubiš vrijeme!

ŽENA ŠVALERKA, nakon što bude provaljena, biće polomljena od vjerenice svoga švalera. Zatvoreno oko, blagi potres mozga, 4 nagnječena rebra, uboji u predjelu grudi, butina… Nije isključeno da dođe i do belaja između njenog muža i švalera. Na kraju će njih dvojica sve to muški riješiti, ONA ĆE biti ostaljena. Ali, na kratko. U bolnici, odnosno za vrijeme liječenja skontat će šarmantnog muškarca u bijelom mantilu.

ZAMULJALI STE IZMEĐU 20. JANUARA I 19. FEBRUARA

Bićete izuzetno diskretni sa svojom kombinacijom, viđaćete se isključivo kod nje/njega i to kad ti supruga/muž odu na kafu/piće sa drugaricama/jaranima.

Osjećaćeš izvjestan pritisak jer će u vazduhu lebdjeti pitanje ”Aj, šta ako se sazna“!? Ipak, nećeš odustajati od zabranjene šeme. Jer to traje skoro pola godine.

Poslije 7 mjeseci i 26 dana ove „šeme“ NJEMU ĆE djevojka saopštiti da će postati mama.
ONA će saznati da je ponovo trudna, ali neće praviti drame. Sve će to podvaliti svome vjenčanom suprugu, tako da će nastaviti da se viđa sa švalerom.

ON ĆE biti u velikim belajima. Ubijeđen je da su se čuvali oboje. Optužit će je za prevaru i saznati da dijete nije njegovo, već da je tata unajmljeni striper sa jedne od proslava na kojima se zabavljala i njegova švalerka.

ZAMULJALI STE IZMEĐU 20. FEBRUARA I 20. MARTA

Trebaće vam dva i po mjeseca da skontate da ne želite više da trošite vrijeme u braku, jer vas je švalerska šema potpuno očarala. Tvoj partner gotovo nije ni sumnjao da ga varaš, tako da će dobiti blaži srčani udar kad joj/mu saopštiš da odlaziš zauvijek.

Pošto nisi baš tolika hulja, odvešćeš još uvijek zakonitog bračnog partnera/partnericu u hitnu pomoć, a odatle na bolničko liječenju.

Pri povratku, sudarićeš se kolima sa jednim rogobatnim tipom/namćorastom ženom. Iznenađenje će biti veće, jer je sa njim i tvoja/tvoj voljena/voljeni, a to joj nije muž/supruga. Ispostaviće se da ona opslužuje svu trojicu/on opslužuje sve tri, a da niko nije provalio. To će te uništiti.

ZA NJEGA – Žena će izaći iz bolnice kroz koji dan, a ti ćeš uspjeti da je ubijediš da se razlog njenog udara nikada nije ni desio. Izvadiće te to što je tresnula glavom kad je pala zbog srčanog pa će misliti da je halucinirala.

ZA NJU – Ona će ga dočekati riječima „Eto šta ti je uradio tvoj alkohol“. Kad piješ pij u glavu…. Mogao si me ustaviti udovicom… Duša moja…(aura.ba/besno pile)