SVAKO IMA SVOJU ZLATNU MINUTU: Evo kako da izračunate kada pada vaših 60 SEKUNDI!

Ako ste stalno žalite kako nikako da vam se ispuni nijedna želja, možda ih pogrešno poželite u pogrešno vrijeme!

Naime, ukoliko vjerujete u energetske sile koje kreiraju naš život, onda će vam biti lako i da razumijete kako u svakom danu postoji određeni trenutak kada baš svaka vaša želja dolazi direktno do Univerzuma, a samim tim se i ispunjava.

Ovaj određeni, pomalo magični trenutak u danu naziva se zlatna minuta, a ovih 60 sekundi su prilika da pošaljete misaono svoju želju dalje u svemir i strpljivo sačekate da se ostvari. A kažu da sigurno hoće! Naime, vjeruje se da se u zlatnoj minuti pojačavaju energetski tokovi i spiritualne moći, te da svemir bolje razumije naša htijenja i molitve.

Dakle, zlatna minuta svakog dana pada u različito vrijeme, ali se računa po jednostavnom principu. Datum predstavlja sat, a redni broj mjeseca minute, pa na primjer 1. februara zlatna minuta pada u 01:02 ujutro, ali i u 13:02 popodne.

Ipak, imajte na umu da se šema računanja mijenja za dane od 25. do 31. u mjesecu. Tada se zlatna minuta određuje tako što datum predstavlja minute, a redni broj mjeseca sate. Tako recimo 31. januara zlatna minuta pada u 01:31 ujutro i u 13:31 popodne.

Bitno je znati i da dok traje ta dragocjena zlatna minuta, možete da zamislite samo jednu želju u koju ne smijete sumnjati i mora da bude vrlo precizno izrečena. Ipak, sve želje mogu doći na red – jednostavno svakog dana zamislite drugačiju, i vaš život može krenuti boljim i ljepšim putem, ali samo ako u to dovoljno čvrsto vjerujete.