Svaki horoskopski znak u sebi ima neviđen izvor snage, evo koji je vaš!

Da, svi se ponekad slomimo (a možda i više od toga) pod pritiskom društva, posla, porodice, suludih očekivanja života i to je sasvim normalno. No, ono što je najvažnije jest vratiti se na pravi kolosjek i ne dopustiti da netko ili nešto utječe na naše poimanje sebe i svoje snage.


Svaki horoskopski znak crpi snagu iz drugog izvora, a evo koji je tvoj:
Ovan

Ovnovi nekada nisu niti svjesni koliko su jaki, pogotovo zato jer su prošli kroz mnogo toga i oplakali mnoge ljude. No, bez obzira na to još uvijek stoje na svoje dvije noge iz svega toga crpe neviđenu snagu, idu dalje i ne odustaju. Padaju, ali se i dižu.
Bik

Nitko ne može Bika zadržati od onoga što je naumio. Možda su naišli na prepreku na putu do posla iz snova ili onoga tko im se sviđa, ali nema šanse da će zbog toga odustati. Lako je sve gurnuti u stranu i reći ‘ne mogu’, no Bikovi nikako nisu ovaj tip osobe. Možda će i pokleknuti pod pritiskom, ali u konačnici će se izboriti za sebe.
Blizanci

Ah, Blizanci…ako netko može pretrpjeti s*anja na poslu, onda su to definitivno oni. Čak i kada pucaju po šavovima od stresa i previše posla, uvijek nekako uspiju zadržati hladnu glavu jer su jednostavno takvi. Puknu, ali se brzo priberu.
Rak

Odmaknuli su se od prijateljstava i odnosa za koje su se zakleli da ih nikad neće napustiti. Sami sebi su dokazali da mogu preživjeti bez ičije pomoći, sa slomljenim srcem i glavom punom upitnika, ali zato i jesu snažni te jačaju svakog dana sve više.
Lav

Pozitiva i optimizam su ono što Lavove pokreće u životu. I dalje vide dobro u ljudima i u svijetu oko sebe, iako se lako pretvoriti u pesimista nakon svega što su prošli. No, oni nisu takvi i neće dopustiti da kroz život idu pognute glave. Nikako.
Djevica

Djevice su tu za druge ljude, čak i kada se same raspadaju. Ne mogu odbiti pomoć ljudima kojima je ona najpotrebnija. Dovoljno su jake da mogu same riješiti svoje probleme, ali istovremeno biti na usluzi drugima.
Vaga

Strah? Što je to? Ne može se reći da se Vage ne boje, ali strah im se nikada neće ispriječiti na putu do uspjeha. Bez obzira koliko im koljena klecala i koliko velika bila knedla u njihovu grlu, ipak će otići na taj razgovor za posao ili dejt i rasturiti kao nitko.
Škorpion

Najveća snaga koju Škorpioni posjeduju nalazi se u istražavanju svog mišljenja. Zbog svog jezika nerijetko upadaju u nevolje, ali ne dopuštaju da ih netko vodi na pogrešan put. Uvijek će izreći što misle i čvrsto stajati iza toga. Hrabro!
Strijelac

Na svom uspjehu i životu koji su izgradili mogu zahvaliti samo sebi. Napornim radom postižu odlične rezultate u svim područjima života i najviše vole ‘hodati’ neutabanim stazama.
Jarac

Jarci bi puno češće trebali izaći iz komfort zone jer tamo leži njihova snaga. Sposobni su za stvari koje im je sada teško i zamisliti, ali samo se trebaju otisnuti na putovanje života.
Vodolija

Vodolija priznaju kada su u krivu i kažu da im je žao. Nekada im je teško priznati sve svoje osjećaje, ali kada to naprave, osjećaju se puno snažnije nego što misle da jesu.
Ribe

Najveća ‘riblja’ snaga leži upravo u sposobnosti da prošlost ostave iza sebe i oproste onima koji su ih povrijedili. Isto tako, važno je da oproste i sami sebi jer će tako biti spremniji nastaviti dalje.