Sutra je Mlad Mjesec u Ovnu: Napravite ritual za privlačenje posla i poslovnih prilika

Astrologinja Vesna Grujić posmatra svijet oko sebe. Nije sve kao što izgleda, a nije ni kako smo zamislili. Radi od 8:30h, čeka da zvoni u 16:30h i počne da živi onaj ljepši dio dana. Voli svoju mačku. Ne voli da ustaje rano. Ne voli jagode. Voli da gleda u zvijezde. I ove nebeske i one astrološke. Možda tu pronađe odgovore. Tel./Viber: 00 381 600260378

Ovaj dan je povoljan za početak novih životnih razdoblja i raščišćavanje starih odnosa i navika, kao i započinjanje i usvajanje novih i boljih navika.

U periodu od 24 časa, koliko traje ova faza, ljudi primjenjuju različite rituale za privlačenje ljubavi, posla, novca, zdravlja itd.

Ovdje ću vam opisati kako da uradite ritual za privlačenje posla i novih poslovnih prilika.
Potrebna vam je jedna zelena sveća, zeleni koverat i bijeli papir.
Upalite svijeću i na papiru napišite, detaljno, sve o poslu koji bi željeli da radite. Opišite radno okruženje kakvo želite, kolege, šta biste radili, djelatnost, pa i naziv kompanije u kojoj biste voljeli da radite i s kojoj biste voljeli da sarađujete.

Na drugoj strani papira napišite sve vaše kvalitete i pozitivne osobine, kao i specifičnosti koje vas opisuju kao najboljeg kandidata za baš taj posao.

Stavite papir u koverat i zalijepite ga. Ugasite svijeću i stavite oba na vidljivo i prometno mjesto u kući.
U sljedećoj fazi Mladog Mjeseca upalite svijeću i na njoj spalite koverat.

Nov posao se može pojaviti u međuvremenu ali i pored toga uradite ritual do kraja.