ŠUŠKAJU PARICE: USKORO ĆETE OSTVARITI VELIKI FINANSIJSKI USPJEH AKO VAM SE OVO POJAVI U SNOVIMA

Snovi su, generalno gledajući, preslikana stvarnost i stvarni događaji, ali simboli u snovima i te kako mogu da utiču na naš život.

Ukoliko se pitate kada ćete dobiti neki novac, provjerite da li ste sanjali jedan od ovih simbola i znaćete šta vas očekuje u bliskoj budućnosti.

Advokat

Kada sanjate da imate advokata, to ukazuje da ćete biti suočeni sa novčanim problemima. Ako u snu advokat izgubi parnicu, očekujte probleme u braku ili sa finansijama. Kada ste vi advokat u snu, to implicira da se neko mješa u vaše planove. Imate nesuglasice sa osobom koja pokušava da upravlja vašim životom.

Aerodrom

Sanjati aerodrom znači da vas očekuje finansijski uspjeh ili rješenje nekog finansijskog problema.

Akvarijum

Sanjati prazan akvarijum znači da ćete se osloboditi nekih obaveza i briga, a sanjati ribice u akvarijumu znači da ćete imati brige i neprijatnosti.

Anđeo

Anđeli se smatraju dobrim simbolima u snu i znače da tražite neku vrstu stabilnosti u životu i da ste možda izgubili put. Treba da razmislite o pomaganju drugima.

Apoteka

Proći pored apoteke znači bolest, ali ona može značiti i poslovni uspjeh. Ako ste u apoteci, to znači da vas očekuje neka vrsta duhovnog iscjeljenja, oslobođenja ili razrješenja nečega što vas muči.

Automobil

Ako u snu vozite automobil, to označava vašu ambiciju i vašu sposobnost da se krećete iz jedne faze života prema drugoj. Voziti auto simbolizuje da vi imate ili želite aktivnu ulogu prema životu i ne želite da dopustite da on prolazi bez vaše kontrole.

Avion

Ako gledate avion u snu, znači da ćete prevazići prepreke i dostići novi nivo i status. Ako avion poleti, onda to sugeriše da treba da krenete u akciju sa planom koji imate. Ako sanjate da letite avionom, to sugeriše da imate potpunu kontrolu nad vašim životom. Ako ste u snu propustili let, znači da se osjećate bespomoćno i zarobljeno u nekoj situaciji.

Ambis

Kada u snu vidite ambis, to je znak da se nečega plašite. Moguće je da ste u teškoj situaciji koja vas je navela da se okrenete nekom poroku. Depresivni ste i više se ne nadate da će stvari krenuti nabolje. Kada u snu padate u ambis, to upozorava na bolest.

Vjerovatno ne vodite računa o zdravlju i uvijek imate preča posla od sporta. Ako sanjate da gurate nekoga u ambis, to označava veliku nevolju.

Grize vas savjest jer niste bili iskreni prema prijatelju.