Surova Pamelina izjava: Zašto su išle s njim u sobu, znale su šta će im se dogoditi sa Harvijem!

Glumica Pamela Anderson kaže da žrtve Harvija Vajnstina nikada nije trebalo da ostaju same sa njim. “Prosto znate u šta se upuštate“, kaže o čuvenoj “javnoj tajni“ Holivuda.

“Opšte je poznato da su određeni producenti ili osobe u Holivudu ljudi za izbjegavanje privatno. Znaš šta te čeka ako odeš sama sa njim u hotelsku sobu“, rekla je Andersonova u intervjuu kod Megin Keli.
Pamela, koja je i ranije govorila o tome da je bila seksualno zlostavljana, otkrila je kako je kada je bila mlada koristila „zdrav razum“ kako bi izbegla neprijatne situacije sa holivudskim producentima.

“Kada sam došla u Holivud imala sam mnogo ponuda za privatne audicije i nešto što nije imalo nikakvog smisla. Vodila sam se zdravim razumom i govorila sebi – ne idi ni u čiju hotelsku sobu sama. Ako neko otvori vrata od garderobe, bježi!“, rekla je.
Kada je Kelijeva rekla da su mnoge od tih žena namamljene na sastanke sa svojim agentima ili asistentkinjama, Pamela je rekla da je trebalo da te žene insistiraju da druga osoba bude sa njima u sobi – “To nije dobar izgovor“.

Andersonova je takođe ispričala i da ju je verbalno napao Harvi kada su snimali “Superhero movie“ 2008. godine. Kako kaže, odbila je da radi sa dresiranim psom iz protesta zbog tretiranja životinja na snimanju, prenosi webtribune.rs

Kada je čuo njen izgovor, Harvi je postao jako bijesan i počeo je da joj prijeti: “Ti si Pamela Anderson i ne zaslužuješ ništa! Ako ovo ne uradiš, u ovom gradu više nikada nećeš raditi.“
“Ni sa kim u životu nisam pričala na taj način. Imala sam i loše momke, pa mi se ni oni tako nisu obraćali“, priznala je.

Harvi Vajnstin i dalje odbacuje optužbe za seksualno zlostavljanje i silovanje mnogih žena iz javnog života.