Super moći horoskopskih znakova: KO JE GOSPODAR VATRE, A KO LJUDSKI TORNADO?

Svaki znak Zodijaka u nečemu je posebno dobar i za tu određenu karakteristiku moglo bi se reći da je njegova super moć. Ako je sudeći prema rasporedu zvijezda, svaki horoskopski znak mogao bi da u jednoj stvari bude mnogo bolji od drugih. Ovo su super moći svih horoskopskih znakova:

Ovan – neograničena energija
Ono što bi pripadnike ovog znaka moglo da odredi kao superjunake je definitivno njihova neograničena energija. Kada imaju cilj do kojeg im je jako stalo, oni mogu da se kreću “brže od metka”, ne moraju da spavaju, jedu, sve kako bi dobili ono što žele.

Bik – supersnaga
Izreka “jak kao bik” postoji sa razlogom i kada bi pripadnici ovog znaka imali samo jednu moć, to bi zasigurno bila supersnaga. To se ne odnosi samo na fizičku snagu, već i na emocionalnu, jer Bikovi mogu da odole raznim izazovima i da se nose sa teškim situacijama bolje od svih drugih pripadnika Zodijaka.

Blizanci – upijanje informacija
Ono što je kod Blizanaca upravo fascinantno je koliku količinu podataka mogu da upiju za kratko vrijeme. Njihova mentalna energija i kapacitet mozga pravo su čudo.

Rak – moć empatije
Kada bi pripadnici ovog znaka imali samo jednu moć, to bi definitivno bila sposobnost nevjerojatne empatije koju posjeduju. Sposobni su da shvate i razumiju gotovo sve ljudske motive oko sebe i mogu da se povežu sa svakim emotivnim stanjem u kojem se čovjek može naći. Osim sa ljudima, lako mogu da uspostave i vezu sa biljkama i životinjama.

Lav – gospodar vatre
Moć koju dobijaju od Sunca, zajedno s njihovim vrućim temperamentom, pripadnike ovog znaka čini gospodarima vatre. Svojom vatrom mogu zaštiti bližnje i obasuti neprijatelje ako im se približe.

Djevica – ljudski tornado
U svijetu superjunaka, brzina i intenzitet koji krase pripadnike ovog znaka, pretvorili bi ih u ljudski tornado. Mogu da razmišljaju pet koraka unaprijed i naprave pometnju u svom okruženju. Dolaze kao tornado i odlaze prije nego je iko shvatio što su htjeli, ali uvijek dobiju ono po šta su došli.