Sunce konjunkcija Mjesec u prvoj kući: Ove osobe su privlačne i šarmantne

Astrologinja Vesna Grujić posmatra svijet oko sebe. Nije sve kao što izgleda, a nije ni kako smo zamislili. Radi od 8:30h, čeka da zvoni u 16:30h i počne da živi onaj ljepši dio dana. Voli svoju mačku. Ne voli da ustaje rano. Ne voli jagode. Voli da gleda u zvijezde. I ove nebeske i one astrološke. Možda tu pronađe odgovore. Tel./Viber: 00 381 600260378

Osobe koje u svojoj natalnoj karti imaju Sunce konjunkcija Mjesec u prvoj kući su veoma privlačne i šarmantne. Ne mogu da budu neprimjetne. Često su veoma vješte, vole da se ističu, pa tako i same biraju profesije koje će ih dovesti u prvi plan i javnost.

S obzirom na to da su samovoljni, ne vole da mijenjaju mišljenje, za sebe misle da sve znaju najbolje, u životu ih očekuju velike borbe ali i veliki uspjesi.

Osobe sa Suncem konjunkcija Mjesec u svojoj natalnoj karti su rođene u dane mladog Mjeseca jer se on uvijek nalazi u istom znaku u kojem se nalazi Sunce.

Kod osoba koje imaju Sunce konjunkcija Mjesec u prvoj kući emocije prevladavaju racio. Rijetko kada će donositi odluke poslije razmišljanja. Oni djeluju i odlučuju srcem, pa im se dešava da kasnije pate ali se rijetko kaju. Vrlo im je bitna porodica i porijeklo.

Uvijek će sa ponosom da pričaju o svojim precima, da ističu njihova djela i život, a imaju se i čime ponositi. Ove osobe su one koje svoje snove znaju još u ranom djetinjstu i čitav život ih slijede i ispunjavaju.

Vlasnici Sunce konjunkcija Mjesec u prvoj kući su intuitivni, mogu da odlično osjete druge ljude i događaje. Dobri su psiholozi i pročitaće vas za 5 minuta.
Nestrpljivi su i ne vole da čekaju. Nemaju strpljenja da saslušaju do kraja šta im se govori, prerano donose zaključke, izlijeću sa komentarima. Ne vole da pričaju o sebi, u stvari vole, ali ono što je bitno će sakriti. Pomalo su manipulativni i to im odlično ide. Ove osobe su nezavisne i teško će im biti da se ukalupe i prilagode drugima, ali nije im problem da budu same jer su sebi na prvom mjestu.

Njihova slika u javnosti zbog toga je uvijek drugačija od onoga kakvi su u stvari. Za prijatelje i partnere vole da imaju starije osobe.
Osobe sa Suncem konjunkcija Mjesec su ponekad i u raskoraku, pogotovo ako se to dešava u znaku u kojem jedna od ove dvije planete ima egzaltaciju, pad, izgon ili je u sjedištu, što se ne poklapa za obje planete, neke ojačavaju Sunce, druge Mjesec. Preovlađuje ona koja je jača, tj. ima dostojanstvo.

Vole profesije u kojima mogu da se istaknu, pa često biraju javni posao, politiku, završavaju visoke škole i u okviru svoje profesije postižu značajne rezultate. U svom životu imaju i pomoć od visokih državnih služnenika. Sunce konjunkcija Mjesec ovim osobama daje ogromnu kreativnost i energiju.

Budite pažljivi u ophođenju sa njima i svakodnevnoj komunikaciji jer sve što im kažete shvataju lično i odmah imaju potrebu da se brane ili napadaju, u zavisnosti od znaka u kojem se nalazi ova konjunkcija.

(zvezdologija)