Subotom ne kupujte stan, niti počinjite gradnju: ŠTA JE DOBRO RADITI SVAKOG DANA U SEDMICI!

Često se dešava da nam nekad jednostavno ništa ne ide od ruke, a jedino objašnjenje je “loš dan”. Možda zato što planete određuju kojim danom treba započeti neke stvari, a koje zaobići u širokom luku, jer ćemo uspjeti samo da se iznerviramo. Astrologija otkriva kojim danom koja planeta vlada i kako treba postupati – utorkom ne započinjite zajednički život, četvrtkom obavite najvažnije sastanke!

Ponedjeljak
U engleskom jeziku se i zove Monday – mjesečev dan, tako da je Mjesec vladar ponedjeljka, zato većina ljudi ima promjenjivo raspoloženje ponedjeljkom. Idealno je svim rođenima u znaku Raka za planiranje krupnih poslovnih poduhvata, uređenja doma, kupoprodaje nekretnina i početak dijete. A savjet za sve, bez obzira na znak horoskopa: ponedjeljkom koji je u vrijeme mladog mjeseca započnite one poslove i pitanja koji utiču na cijelu vašu porodicu.

Utorak
Dan kojim vlada Mars – treba biti aktivan, trenirati, baviti se sportom, donostiti odluke ukoliko ste rukovodilac, izbjegavati svađu i sukobe. Ovo je odličan dan za Ovnove, donekle i Škorpije, ali i za započinjanje sudskog procesa, neke istrage i dolaženje do istinitih podataka i činjenica. Svi, bez obzira na znak, trebalo bi da energiju koju osjećaju utorkom ne troše na uzaludne prepirke i destruktivne poslove, nego da budu vrijedni i rezultati neće izostati. Nije dobro započinjati zajednički život, ili brak, jer će biti mnogo svađa i trzavica.

Srijeda
Merkurov dan, dan komunikacije, učenja, školovanja, putovanja, ali na kraćim relacijama. Napišite molbe, ponude, CV za posao i šaljite ih srijedom. Kontaktirajte sve koji vam mogu dati savjet, jer ćete tog dana sigurno dobiti mudar savjet. Razgovarajte sa djecom i mlađim osobama srijedom, naročito ako sa njima imate problema, jer ćete uspjeti da uspostavite bolju komunikaciju i kvalitetniji odnos. Idite kod savjetnika u vezi s bilo kakvim problemom koji imate, jer je dan odličan za to. Ugovorite važne sastanke i trgujte, reklamirajte svoju robu.

Četvrtak
Ovim danom vlada Jupiter, planeta rasta i ekspanzije. Ukoliko treba da započnete posao kojim treba dobro da zaradite, izaberite utorak. Ako kupujete veliku stvar kao stan, kuću, auto, počnite da tražite četvrtkom. Možete organizovati dobrotvorne zabave, humanitarne akcije, tražiti savjet od pravnika i advokata. Dobar dan za molitvu, početak učenja stranog jezika ili odluku o putovanju u inostranstvo. Samo ne trošite četvrtak na hedonizam, bilo da je riječ o pretjerivanju u hrani, piću i šopingu, naročito ako ste potencijalni kupoholičar.

Petak
E, ovo je divan emotivni dan kojim vlada Venera, pa je odličan za zaljubljivanje, vjenčanja, početak zajedničkog života, prosidbu, pisanje ljubavnih pjesama. Veoma dobar dan za sve umjetnike i diplomate,i tada treba da budu naročito aktivni. Odličan dan za ginekološki pregled, rješavanje bilo kakvih ženskih pitanja. Kupovanje odjeće, obuće, odlazak kod kozmetičara i frizera su uspješni petkom. Odličan dan i za plasiranje novih ideja i pregovore oko kreativnih poduhvata. Nije dobar dan za dijetu, jer ne daje rezultat.

Subota
Sjetite se roditelja pa ih posetite, jer subotom vlada Saturn, planeta koja nas povezuje sa korijenima i porijeklom. Poklonite starima ili siromašnima nešto što želite. Obiđite planinska mjesta ili putujte u planine. Dobro je i praviti albume, rodoslove i porodične relikvije. Ovo je odličan dan za arheologe, rudare, geologe i sve novo i bitno što rade treba da počinju subotom. Nije dobar dan za početak gradnje kuće, ali je dobar za obnovu starih kuća.

Nedjelja
Opet engleski naziv: Sunday – sunčev dan, pa je jasno da ovim danom vlada Sunce. Dogovori sa mužem i ocem su uspješni nedjeljom. Početak planiranja poslova, smišljanje kampanja, kako marketinških, tako i političkih. Odličan dan za donošenje pravila na poslu, u firmi, ali i kućni red. Ako želite unaprjeđenje, ugovorite ručak, neformalni sastanak sa onima koji odlučuju nedjeljom, i nećete se pokajati. Odličan dan za sva okupljanja i priredbe, za držanje govora i javne nastupe, pa obavezno iskoristite ovaj dan ako želite da vas zapaze i vjeruju u vas.