Stvarnost ili dobra fotomontaža: Muškarac otvorio vremenski portal u dnevnoj sobi pa nestao bez traga? (Video)

Mnoge stvari mogu se pripisati ljudskoj mašti i fotomontažama, ali da li je to slučaj i sa ovim snimkom?
Jedan Amerikanac, Jutjuber poznat pod imenom FunkyFatHead nestao je “sa radara” 24. avgusta prošle godine kada je objavio snimak iz dnevne sobe, u kojem mu se navodno otvorio “portal vremena i prostora” sa slikom gradića Sedona u Arizoni.
Njegovi fanovi na internetu ubijeđeni su da je ovaj muškarac prošao kroz crnu rupu i prešao u drugu dimenziju jer od snimka niko ne zna gdje je i šta se dešava.

On u snimku tvrdi da je u prošlosti izučavao ovakve fenomene te da će, ako namjesti zvučnik na 525-528 herca i uperi ga u pravcu upaljene lampe, jednostavno otputovati u Sedonu.

– Ako ne znate gdje je ovo, reći ću vam. To je gradić Sedona u Arizoni a radi se o dobro poznatom vorteks fenomenu. Postoji nekoliko njih a vi ćete sada prisustvovati otvaranju vremenskog portala u dnevnoj sobi – rekao je FunkyFatHead.

Drugi poznati Jutjuber The Hidden Underbelly 2.0 tvrdi da svog prijatelja od ovog snimka nije ni čuo ni vidio.

Dejvid Berman, profesor fizike na Kvin Meri Univerzitetu u Londonu rekao je za Dejli star kako je moguće da se bilo gdje na planeti pojave crne rupe koje su zapravo mostovi između različitih mjesta i vremena.

– Druga strana tih mostova moguće je da se nalazi na veoma udaljenim mjestima, pa čak i van našeg univerzuma. Problem je što nikad nismo vidjeli unutrašnjost crnih rupa.

Nauka je, pak, puna iznenađenja i niko ne bi trebalo da otpiše mogućnost da će nas vremenski portal jednom dozvoliti da pređemo na drugu stranu – tvrdi Berman.