STRUČNJAK ZA VEZE ZNA KAKO MOŽETE VRATITI BIVŠEG PARTNERA: OVU STVAR NIPOŠTO NE SMIJETE RADITI

Lee Wilson stručnjak je za veze, specijaliziran za ponovno osvajanje bivših partnera. Ovaj 38-godišnjak iz Tennesseeja zarađuje milijune dajući savjete očajnim klijentima koji ne mogu prežaliti staru ljubav. Ima oko 4000 klijenata godišnje, a mnogi se kunu u njegovu uspješnost.

Po seansi, koja traje oko pola sata naplaćuje 87 dolara, a traži još 47 dolara za svoj set za pomoć, koji uključuje video i tekstualni vodič za pomoć.

– Najveća i najčešća pogreška koju ljudi rade pokušavajući vratiti neprežaljenu ljubav je to da postanu očajni i počnu preklinjati i plakati. Većina cilja na samilost, čime se automatski stavljaju u poziciju slabića. To obično samo dublje kopa rupu jer nije vas ta osoba ni prvi put primila iz samilosti, već zato što ste joj se svidjeli – rekao je Wilson za Daily Mail.

  1. Kaže da i sam ima iskustvo dva bolna prekida u kasnim tinejdžerskim godinama, koja su ga ponukala da pomogne drugima.
  2. Nemojte preklinjati niti na bilo koji način pokazivati svoj očaj. Tražeći nečiju samilost samo ćete pogoršati stvari.
  3. Ne pouzdajte se u svoje sposobnosti uvjeravanja. Ne obrazlažite svoje osjećaje nadugo i naširoko jer razgovori zapravo rijetko pale. Trebate doći do njegova srca, a ne glave.
  4. Ne bombardirajte bivšeg/bivšu porukama. Tako ćete izgledati emocionalno nestabilni i gurnuti ga u zagrljaj druge osobe.
  5. Recite bivšem/bivšoj da poštujete njegovu odluku, ali da se s njome ne slažete.
  6. Distancirajte se i dopustite mu/joj da primijeti kako vas više nema. Ako održavate kontakt, dajte do znanja da ste sretni i sposobni krenuti dalje.
  7. Kada počnete iznova komunicirati ubacite interne šale razgovor. Tako ćete bivšu/bivšeg podsjetiti na lijepa vremena prije prekida.