Stručnjak za reinkarnaciju Nikolas Adžula o događajima u 2019: Nicole Kidman trudnoća, Kubi i Kini zemljotresi…

Samozvani stručnjak za reinkarnaciju Nikolas Adžula, koji tvrdi da je imao više života i da je u prošlosti, između ostalog, bio egipatska kraljica, objavio je svoja predviđanja za 2019. godinu.

Adžula, koji navodno ima sposobnost da predvidi budućnost, kaže da je u snovima video ishod velikih događaja kao što je rat u Siriji, ali i manje bitnih stvari, kao što je pobjednik rijaliti programa “Šegrt”, prenosi Blic.rs.

Adžula se reklamira kao hipnoterapeut koji ima sposobnost da vrati pacijente u prošli život, što im pomaže da se izbore sa problemima.

Evo šta predviđa za 2019. godinu:

Nova djevojčica u britanskoj kraljevskoj porodici

– Prvo dijete princa Harry i Meghan Markle bit će djevojčica.

Theresa May

– Mnogi me pitaju da li će Theresa May ostati na vlasti. Ne pratim naročito politička zbivanja, ali jedno ime mi se stalno mota po glavi: Phillip Hammond.

– Ne znam da li će doći na vlast, ili će se samo kandidirati, ali na njega svakako treba obratiti pažnju – kaže Adžula (Phillip Hammond) je aktuelni ministar finansija i privede, tj. kancelar blagajne).

Brexit

– Ne vidim da će ishod biti pozitivan, pogotovo u ekonomskom smislu. Imao sam mnogo vizija o padu vrijednosti nekretnina i vjerujem da to ima veze s tim.

Katastrofe

– Zemljotresi u Kubi i Kini i slabi prinosi dovest će do skoka cijena namirnica.

Poznate ličnosti

– Pjevačica Taylor Swift će objaviti vjeridbu, glumica Nicole Kidman će ostati u drugom stanju, Madonna će se suočiti s kritikama zbog dobrotvornog rada, a neko iz svijeta šou-biznisa po imenu Justin naći će se u središtu skandal.

Uprkos nevjerovatnim predviđanjima, Nikolas tvrdi da “nije poseban” i da svako od nas ima taj dar, ali da nas sumnjičavost sprječava da ga ispoljimo.

– Treba samo da dođemo na odgovarajuću talasnu dužinu koju već imamo u sebi – kaže on. Živimo u logičnom svijetu i nismo u stanju uvijek da prepoznamo poruke, ali mislim da svi imamo šesto čulo.

Adžula