Stručnjak za metabolizam tvrdi: Dijabetes može biti izliječen za pet minuta!

Doktor je nakon dugogodišnjeg istraživanja iznio tvrdnje da dijabetes ne izazivaju slatkiši u ishrani, već nedostatak pet specifičnih minerala u organizmu.

Dijabetes je veoma ozbiljno oboljenje, koje može da ima čak i fatalne posljedice, a u današnje vrijeme je jako često.

Vremenom, ova bolest može da uzrokuje oštećenje bubrega, nerava, sljepilo, pa čak i da izazove komplikacije nakon kojih je neophodna amputacija udova, piše Worldviewsph.com.

Prema podacima Svjetske deijabetes federacije, Filipini su na prvom mjestu kada je riječ o broju oboljelih od dijabetesa, i to je razlog zbog kojeg se jedan ljekar sa Filipina fokusirao baš na istraživanje ove bolesti.

Dr Haime Daj-Lijako (82) je specijalista za oboljenja metabolizma, a posvetio se pronalaženju lijeka protiv ove opake bolesti. Danas, čini se da je na pomolu nešto revolucionarno!

Naime, doktor je nakon dugogodišnjeg istraživanja iznio tvrdnje da dijabetes ne izazivaju slatkiši u ishrani, već nedostatak pet specifičnih minerala u organizmu! Drugim riječima, ukoliko osoba jede hranu kojom može tijelu da obezbjedi dovoljne količine ovih minerala, može da jede šta god želi.

U pitanju su vanadijum, bakar, cink, mangan i hrom.

Kako biste obezbijedili tijelu dovoljni ovih materija, Dr Haime preporučuje sljedeći recept: 

Isjeckajte 12 ljutih paprika sorte siling labuyo, pomješajte ih sa 2 svježa jajeta i pola kašičice morske soli.

Popijte mješavinu i svi minerali će biti nadoknađeni za 5 minuta!

(stil.kurir.rs)