Šta vjenčanica iz snova otkriva o vama

Vjenčanice od čipke biraju uspješne žene u 30-ima, vjenčanice u boji izbor su neovisnih mladi koji se ne uklapaju u šablone, a sa satenom se poručuje jasan seksepil.
Od velikih princeza haljina do vintage haljina, vjenčanice su odraz karaktera mladenke, ukusa, snova i želja. Velika haljina za princeze s nekoliko metara tila otkriva ženu koja želi biti zvijezda večeri u kojoj svi trebaju ugađati njoj. Ovakva haljina najčešći je odabir djevojka u 20-ima koje su oduvijek sanjale da će biti princeze barem na jedan dan.

Čipka

Žene koje se odluče za čipku bliže su 30-ima nego 20-ima, žive sa zaručnikom i imaju uspješnu karijeru. Čipka je simbol elegancije ali i senzbilnosti, tj. ženske osjetljivosti. Medeni mjesec ova mladenka najradije bi provela na zanimljivim kulturalnim destinacijama.

Kratka haljina

Vama je najvažnija zabava i želite da vaše vjenčanje upravo i bude to. Opušteni ste, neopterećeni i zabavni, i ne pada vam na pamet da se obavijete metrima tila i svile jer to drugi očekuju od vas.

Vjenčanica u boji

Toliko ste neovisni da često ne poštujete pravila. Neće vas pokolebati ni zanovijetanja vaše bake, koja je sigurna da će zbog vaše crvene vjenčanice doživjeti srčani udar. To je vaše vjenčanje i bit će onako kako vi želite, od vjenčanice do svadbe.

Vintage haljina

Žene koje odaberu vintage haljinu za vjenčanje zapravo žele naglasiti da im nije toliko stalo do obreda vjenčanja. One vole alternativne stvari, ali ipak, duboko u sebi žele princeza haljinu.

Vjenčanica A-kroja bez naramenica

Snježnobijela haljina A-kroja bez naramenica predvidiv je, siguran i pomalo dosadan izbor. Vjerojatno je to ista haljina s lutke u salonu za vjenčanice koju ste prvu vidjeli. U prijevodu – najlakši izbor. Vi želite tipično vjenčanje. U tome se najbolje pronalazite i ne želite se opterećivati alternativnim varijantama.

Kombinacija satena i svile

Želite biti seksi mladenka. Ako nosite svilenu haljinu koja prati liniju tijela i otkriva ženske atribute, zapravo želite svima dati do znanja koliko ste svjesni svog izgleda. To je vjerojatno točno, jer ova vrsta haljine ne pristaje svima.

Mamina haljina

Iako odabirom mamine vjenčanice želite njoj odati počast, kao i svojoj obitelji, mogli biste ostaviti dojam da to nije vaš izbor. Pozitivna strana toga je ta što niste trebali potrošite na tisuće kuna za novu vjenčanicu.

Second-hand haljina

Ova jeftina verzija vjenčanice zapravo znači da vas nije briga za vjenčanje već za brak. Osim toga, može biti i znak da jednostavno sebi ne možete priuštiti “pravu” vjenčanicu.

Najskuplja haljina

Haljina od rukom izvezene svile ili s nekoliko stotina dijamanata znak je da imate više novaca nego dobrog ukusa. Preskupa haljina zasigurno će izazvati komentare, pa se potrudite da gosti na svadbi budu zadovoljni sa svime kako ne biste dobili “pljusku” da su zbog vaše vjenčanice ostali gladni.

Prekratka haljina

Haljina koja više otkriva nego sakriva svakako će vam osigurati pažnju, ali i negodovanje starijih rođaka. Iako želite biti drugačije od ostalih mladenki, pripazite da ne bude neukusna.

Izvor: Life Content