Sto posto prirodni i učinkovit onkološki program u Biljnoj apoteci „m“: LIJEKOVI KOJI POBJEĐUJU RAK

Postižu velike uspjehe u liječenju svih vrsta kancerogenih oboljenja, gdje je procenat izlječenja oko 90 posto. Za svaki izliječeni slučaj posjeduju urednu dokumentaciju. Slijede svi oblici bolesti štitne žlijezde, srčano žilnih poremećaja, gastroenterološkog trakta, astme, hemoroida, sinusa, dermatitisa, cisti na jajnicima, impotencije i steriliteta, kamena u bubregu i žuči, ćelavosti, gojaznosti.

Kada na drugom spratu sarajevskog Tržnog centra „Interšop“ (Kolodvorska ulica 12) uđete u prostor apoteke „m“, prvo ćete osjetiti ugodan prirodni miris. Imate osjećaj da ste u najmirisnijoj oazi, u kojoj su izmiješani mirisi hiljade trava, objedinjenih u oko 300 različitih čajeva, mješavina i tinktura.

Izuzetno prijatni, susretljivi, nasmijani i naoružani pravim odgovorima i savjetima kako da poboljšate svoje zdravlje dočekat će vas neko od Kahrimana – Izet, Nevzeta ili Mirza. Ova porodica, inače, slovi kao jedna od najpoznatijih fitoterapeutkih ustanova ne samo u BiH, nego i u regiji.

Osmijeh od uha do uha

Fitoterapijom se zvanično bave 15 godina, nakon što su otvorili biljnu apoteku, a u carstvu liječenja prirodnim putem su decenijama; Izet od djetinjstva, kasnije i profesionalno uz Nijaza Abadžića i Milana Andrića, te uz životnu saputnicu – suprugu Nevzetu, ljekara po struci koja ne štedi savjete i preporuke za liječenje fitoterapijom, aktivno učestvuje u stvaranju čuvenih receptura iz apoteke „m“ ili priprema individualnih terapija za svakog pacijenta. Tu je i njihov sin Mirza. Svi će vam uglas kazati kako uistinu vole svoj posao, rade ga s ljubavlju, a najveća nagrada su im zadovoljni pacijenti koji im nakon terapije dođu s osmjehom od uha do uha, mašući nalazima koji su napokon potpuno uredni i čisti.

Etiketa „m“, iza koje stoji Izet Kahriman, jedan od rijetkih nosilaca prestižne nagrade za uspjehe u liječenju prirodnim terapijama – plakete „Sadik Sadiković“, prema nezvaničnim statistikama nalazi se na vrhu ljestvica po broju izliječenih pacijenata od najtežih oboljenja, najčešće onih od kojih je i medicina digla ruke.

PROČITAJTE I OVO

Zdravlje: TROJNA BILJNA TERAPIJA ZA HELIKOBAKTERIJU I ŽELUČANE TEGOBE

 

Postižu velike uspjehe u liječenju svih vrsta kancerogenih oboljenja, gdje je procenat izlječenja oko 90 posto. Za svaki izliječeni slučaj posjeduju urednu dokumentaciju. Slijede svi oblici bolesti štitne žlijezde, srčano žilnih poremećaja, gastroenterološkog trakta, astme, hemoroida, sinusa, dermatitisa, cisti na jajnicima, impotencije i steriliteta, kamena u bubregu i žuči, ćelavosti, gojaznosti.

– Liječenje biljem ima nešto sporiji tok, ali dovodi do sistematskih promjena u funkciji organizma. Postupak liječenja ljekovitim biljem ima u svojoj biti svrhu da u tijelu podupre već prirodno usađeno stremljenje za zdravljem i da ga stalno podstiče. Čovjek podvrgnut ovom vidu liječenja postepeno preuzima zdrave načine ishrane i usklađuje svoj život s prirodom. – kaže Izet Kahriman, vlasnik apoteke „m“.

Procenat izliječenosti raka 90%

Posebno poglavlje u zlatnoj niski uspjeha Izeta Kahrimana, kojem je desna ruka njegova supruga dr. Nevzeta Kahriman, jeste liječenje pacijenata sa kancerogenim oboljenjima. Za takva oboljenja primjenjuju poseban onkološki program, koji se bazira na iskustvima i recepturama najvećih svjetskih medicinskih stručnjaka. Kažu, „uzimali su“ od svakoga po nešto, dodali svoja znanja i recepture, te napravili miks koji daje odlične rezultate kod svih kancerogenih oboljenja.

Njihova atatistika kaže da 90 posto slučajeva u potpunosti izliječe od raka, a kod ostalih su primjetna znatna poboljšanja.

– Postižemo velike uspjehe u liječenju svih vrsta kancerogenih oboljenja. Najčešći su debelo crijevo i prostata. Kod ovih oboljenja procenat izlječenja je oko 90 posto. Za svaki izliječeni slučaj imamo urednu dokumentaciju. Slijede svi oblici bolesti štitne žlijezde, srčano žilnih poremećaja, gastrointerološkog trakta, mjehura, dojke, raka grla, jednjaka, kostiju… To je procenat oko 80 posto – kaže Izet Kahriman.

Onkološki program „m“ sadrži – post na sokovima, čišćenje organizma, parazitni program, a ostalo su dodaci vezano za određenu vrtu kancera.

– Na takav način vraćamo organizam u poziciju da se sam bori. Znači, vratimo imunitet, nakon toga je organizam taj koji se sam dalje bori.

Na kraju su nam kazali i ovo, kako su primijetili da su im najčešći oni pacijenti koji su prošli skoro sve terapije klasične medicine, te kada su izgubili svaku nadu – obraćaju se njima za pomoć. Nažalost, neki stignu prekasno! Bilo bi najbolje po pacijente kada bi već nakon prvih medicinskih nalaza uključili i biljne terapije i onkološki program apoteke „m“.
Kontakt telefon Kahrimana je: 00387/62 140 042, a apoteka se nalazi u Kolodvorskoj ulici (Interšop, drugi sprat)