Stiže repriza 2010. godine: KOME JUPITER OD 13. MAJA DONOSI OBILJE U SVIM SFERAMA?

Jupiter, planeta sreće i obilja, 13. maja ulazi u znak Riba poslije 11 godina . Posljednji put bio je u ovom znaku u decembru 2010. godine, a sada če vladati našom energijom u 2021. godini.

Jupiter će ostati u Ribama do 28. jula 2021. godine, kada će posljednji put ući u Vodoliju da završi neki nedovršeni posao i isporuči nam darove. Jupiter će se kasnije vratiti u Ribe 29. decembra 2021. Godine i ostaće u ovom vodenom znaku u većem dijelu 2022. godine.

Kako biste najprije mogli da nagovijestite šta će vam se događati dok je Jupiter u Ribama, prisjetite se koje teme su za vas bile važne u 2010. godini. Šta je najbitnije što vam se događalo u tom periodu života?

To ne znači da će se bukvalno ponoviti isti događaji iz 2010. godine, ali možete primijetiti kako napredujete u vidu dobijanja darova koje ste zaslužili ili koristite lekcije koje ste naučili iz prošlosti. Vidjećete neke slične obrasce ponašanja iz ovog perioda, a možda će se i raščistiti neke stvari koje su ostale nejasne u prošlosti.

Jupiter u Ribama donosi vam zdravu dozu dobre energije. Ovo je pozitivno vrijeme i trenutak da zablistate i pokažete koliko zaista možete i znate. Napokon preuzmiate nagrade za svoje zasluge. Povežite se sa sretnom energijom i obiljem. Razmislite tokom ovih dva mjeseca kako možete usmjeriti pažnju na svoj životni cilj i kako da ostavrite prave rezultate.

Jupiter u Ribama je sanjarska energija i može pojačati našu kreativnost i maštu. Ovo može biti energija koja nas “gura” naprijed ako radimo na kreativnim projektima ili projektima koji se bave maštom, idejama, alternativnom stvarnošću ili mistikom.

Takođe, može donijeti obilje i širenje na našim kreativnim i intuitivnim projektima. Ukoliko ste na nečemu naporno radili, znajte da je moćna Jupiterova energija na vašoj strani i šalje vam talase podrške.

error: Content is protected !!