Stigle robotske plesačice! Ove striptizete su hit!

Čudovišne kombinacije plastike, žica i lažnih sigurnosnih kamera stigle su iz Engleske, a na pozornici im se pridružuju “standardne” djelatnice kluba kojima očigledno posao još nije pod prijetnjom robotskih plesačica.

Kako stvari stoje, jedna od najzanimljivjih stvari na ovogodišnjem Consumer Electronics Showu, odnosno CES-u u Las Vegasu ne odvija se na prostorima sajma, već u obližnjem striptiz-klubu. Domišljati vlasnik odlučio je svim posjetiteljima prikazati svoju umjetničku viziju distopijske budućnosti te je ustanovu opremio bizarnim robotskim striptizetama.


Sintetičke plesačice

Iako na pozornici stoje plastično-metalne plesačice koje umjesto glava imaju sigurnosne kamere, posjetitelji Sapphirea u Las Vegasu nemaju previše prigovora. Na kraju krajeva, one ne posjeduju niti približnu količinu okretnosti i gipkosti pravih striptizeta. Zbog satiričko-umjetničke prirode instalacije, začudo, klub ovih dana posjećuje puno više žena.

Vlasnici tvrde da robotske striptizete privlače posjetitelje svih uvjerenja i spolova, prije svega jer barem privremeno razbijaju dojam da se, realno, radi o malo ušminkanom striptiz-baru.
“Ako u klub ušeće šestero ljudi i od tih šestero dvoje su žene, i dalje se možete zabaviti i ne brinuti se činjenicom da ste u striptiz klubu’ rekao je vlasnik kluba Peter Feinstein.

Čudovišne kombinacije plastike, žica i lažnih sigurnosnih kamera stigle su iz Engleske, a na pozornici im se pridružuju “standardne” djelatnice kluba kojima očigledno posao još nije pod prijetnjom robotskih plesačica. (aura.ba)