Stigla je nova Louis Vuitton Manhattan torba

Louis Vuitton Manhattan torba prvobitno je predstavljena 2005.godine, a Uma Turman je bila njen ambasador u prvoj kampanji…

Ova torba je definisala eru Marka Džejkobsa u Louis Vuitton brendu, sa dodatnim džepovima i glomaznim aksesoarima. Ali, kako će se ova torba uklopiti u današnjim modnim trendovima? Baš to je poželeo da sazna i modni brend Louis Vuitton, pa nam je stoga predstavio osveženu verziju ovog čuvenog modela.

Nikolas Geskijer i njegovi dizajneri kreirali su nešto svedeniji izgled, pa je torba izgubila svoj pređašnji sjaj u korist elegantnih i tankih zlatnih kopči. Novi dizajn takođe nema neupotrebljivi gornji kaiš i glomazne ručke, već dva ravna kaiša u jednoj od nekoliko kontrastnih kožnih boja, kao i kaiš za nošenje preko ramena u istoj boji.

Kao takva, ova torba je postala ležerna i moderna, odnosno savršeno skladna sa današnjim trendovima. Kao što je i očekivano, nova Manhattan torba sada košta više nego što je koštala 2005.godine. Svaka od njene tri varijacije koštaće vas 2.490 dolara.