Stigao je težak aspekt Marsove konjukcije Saturna u Vodoliji: Posebno trebaju pripaziti Lavovi, Škorpije…

Astrolog Peđa Petrović

Od juče pa narednih par dana dosta težak aspekt Mars konjukcija Saturn u Vodoliji♒️ kvadrat Uran u Biku♉️.Puno bijesa, napetosti, straha, nezadovoljstva, restrikcija, opasnost od povreda, sukoba… Ovo je jedan od težih astroloških aspekata i zato se čuvajte.

On zahtijeva strpljenje i gvozdenu disciplinu. Izbjegavajte svaki vid sukoba i strpite se. Nagle promjene raspoloženja, frustriranost nemogućnošću da riješite problem. Ovo nije vrijeme za rasprave i rješavanje problema jer u suprotnom bićete poraženi.

U ovom periodu sjedite kući, ćutite i izdržite da sve ovo prođe. Na mundanom planu mogući su sukobi, prirodne nepogode, opasnost u avio i željezničkom saobraćaju. Vozači oprez prilikom preticanja većih vozila (kamiona i autobusa) i preko pružnih prelaza. Svaki težak astrološki aspekt prođe sa posljedicama ili bez. Najviše da pripaze rođeni u prvoj dekadi fiksnih znakova Vodolija♒️,Bik♉️,Lav♌️ i Škorpija♏️. Ostali takođe u zavisnosti od položaja i aspekata planeta i polja u natalnoj karti.