STIGAO JE CVIJETNI PUN MJESEC: Koja 3 znaka trebaju dobro da se pripaze od 7. maja?

Pun Cvijetni Mjesec u svom najvećem sjaju i sa najmoćnijom energijom pojavljuje se na nebu 7. maja, a evo koje znakove očekuje otežavajući period života:Pun Mjesec ima nevjerovatnu intezivnu energiju! To je period u kojem Sunce i Mjesec formiraju tačnu opoziciju, osvjetljavajući vaše tajne i gurajući vas bliže ka krajnjoj istini.

Pun Cvijetni Mjesec u maju 2020. godine otkriva veliku istinu – mnoge tajne izlaze na vidjelo i donose suočavanje sa rizičnim situacijama. Koliko god vam Mjesečeva energija donosi mračne tajne i otkrivanje rizičnih poglavlja života, ona će vam donijeti i veliku snagu i pokazati nove puteve života kojim treba da krenete.

Cvijetni Mjesec u Škorpiji povezan je sa transformacijom i razotkrivanjem u kojoj nas očekuje puno bola. Ali, ova bol jača srce i dušu, kreira od vas borca koji ima nevjerovatnu snagu da se izbori sa životnim olujama.

Pun Mjesec je simbol kraja – očekuju nas brojni i teški završeci, ali svaki od njih donosi nova vrijedna saznanja i otvara vrata pozitivnih promjena. Na primjer, moguć je raskid emotivne veze, ali na kraju ćete shvatiti da vam je taj odnos ukupno donio više bola nego njegov završetak.

Cvijetni Mjesec nas ubrzano izbacuje iz zone komfora i čini da se transformišu dijelovi života u kojima su promjene neophodne.

Pun Cvijetni Mjesec u svom najvećem sjaju i sa najmoćnijom energijom pojavljuje se na nebu 7. maja, a evo koje znakove očekuje otežavajući period života:

Ovan – zbogom, moja negativnosti

Sve veze koje su vam nekada značile, a sada vam donose negativnu i toksičnu energiju, počinjete da prekidate i otpuštate. Ovakve veze nije lako završiti – još uvijek osjećate povezanost ili imate naviku da budu prisutne u vašem životu, ali pun Mjesec ne dozvoljava da patite. Ako u ovom periodu napustite sve što vam više ne donosi dobro, bez obzira da li je u pitanju ljubav ili posao, svemir će vas za to vrijedno nagraditi. Pun Mjesec u vama budi hrabrost, a Univerzum pomaže hrabrim dušama.

Lav – srce vas opominje

Bićete vrlo osjetljivi, emotivni i nesigurni pod uticajem energije punog Mjeseca. Imate osjećaj da se svaki tajni kutak vašeg srca otvorio i da neprijatne emocije izlaze iz vas bez kontrole. Vaša Lavovska priroda ne trpi otvorene emocije i ranjivost, ali ovo je opomena da je potrebno da ispravite neke svoje životne greške. Koliko god izgledali ledeno i okrutno, vaše srce je željno bezuslovne ljubavi. Pojačana svijest o ovoj potrebi podstiče vas da ispravite pogrešne ljubavne izbore i okrenete se ka istinskim željama svog srca.

Strijelac – suočavanje sa sobom

Vaša intuicija je pojačana više nego ikada – sada ne možete da pobjegnete od istine. Vrijeme je da se suočite sa svojim istinskim JA, a to iskustvo često može da bude bolno. Upoznavanje sa vlastitom dušom je neophodan proces za duhovno uzdizanje i unutrašnji mir, ali sve što se više upoznajete, moguće je da otkrivate stvari koje vam i neodgovaraju. Umirite tijelo i um meditacijom i kvalitetnim snom. Moguće je da će vam se vratiti stare mračne uspomene ili će se otvoriti nedovoljno zacijeljene rane. Sve se događa sa jednim važnim razlogom – pruža vam snagu da nastavite dalje i ostavite prošlost iza sebe.