Stevica Ranisavljev iz Čuruga više ne strahuje od šećerne bolesti: Poboljšanje sam osjetio već nakon prvih gutljaja Krnjićevog sirupa

  Čudotvorni biljni sirup konjičkog čudotvorca Mirsada Krnjića olakšao je život još jednom dijabetičaru. Riječ je o 50-godišnjem Stevici Ranisavljevu iz Čuruga kod Novog Sada, kojem je dijabetes bio ogromno breme.

Stevica je bio oduševljen kada smo ga kontaktirali, jer je kako kaže, želio da svim dijebetičarima poruči kako je život bez inzulina, igli i tableta itekako moguć, te da ne vjeruju slijepo ljekarima koji ih po kratkom postupku otpisuju kao neizlječive slučajeve.

 

Danas je Stevica preporođen čovjek. Nakon dva mjeseca korištenja Krnjićevog sirupa i pridržavanja savjeta Mirsadovih beogradskih saradnika dr. Miše i Ane Vučković, uspio je skinuti čak 47 jedinica inzulina. Sirup će, kaže, nastaviti pijuckati radi preventive. Ovo je njegova ispovijest.

Mirsad Krnjić

Zar da se bodem do kraja života?

Stevica koji inače radi kao rukovatelj na crpnoj stanici, u julu 2020. je pokisao na poslu, i tada su poput lavine krenule njegove zdravstvene tegobe.

Dobio sam upalu pluća, a onda i koronu. Ležeći u novosadskoj pokrajinskoj bolnici, danima me izjedala temperatura koja je znala ići i preko 40 stepeni. Buncao sam, gubio svijest, ma ni sam ne znam kako sam se izvukao… – priča nam Stevica.

Kada je konačno malo došao sebi, od ljekara saznaje da ima povišen pritisak, ali i dijabetes čije su se vrijednosti tada kretale između 16 i 26 jedinica.

Od ljekara nisam dobio nikakav savjet niti su me šta pitali, samo su mi davali inzulin do dana kada su me otpustili kući nakon preležanog kovida 19. Inzulin sam koristio od jula do decembra i bilo mi je strašno.

Nisam mogao da se pomirim sa činjenicom da se bodem i trpim simptome do kraja života. Zato sam odlučio da šansu pružim alternativnoj medicini, i mogu reći da mi je to jedna od boljih odluka koje sam ikada donio – iskren je Ranisavljev.

Volja i disciplina

Početkom decembra 2020. došao je do saznanja da je jedan čovjek iz Niša zahvaljujući Krnjićevoj terapiji već dvije godine skinut sa inzulina. Stevica ubrzo dobija potvrdu, kao i broj dr. Miše Vučkovića i tako kreće njegov put ka ozdravljenju i životu bez inzulina.

Čim sam počeo koristiti Krnjićevu terapiju, osjetio sam poboljšanje, a jednice inzulina su bile u stalnom padu. Već poslije prve ture terapije koju sam uzimao, vrijednost inzulina je sa 47 pala na 28.

Dobio sam i poseban režim ishrane od drage Ane, i hvala dragom Bogu da još uvijek ima tako divnih ljudi na svijetu. Još uvijek se strogo pridržavam njenih savjeta jer uvijek postoji mogućnost da se dijebetes vrati ukoliko se uzima hrana koja šteti pankreasu. Stoga je potrebna velika volja i disciplina ukoliko želite da se riješite ove opake bolesti.

U početku mi je bilo jako teško navići se na novu ishranu, koristiti čaj i sirup svakim danom u isto vrijeme, ali kada vidite da vam pomaže i da se bolje osjećate, sve postane lakše i preraste u naviku.

Danas se zaista osjećam sjajno. Jutarnji šećer mi se kreće oko 4.5 – 5.3, a pred spavanje maksimum 5.7 jedinica što me čini baš zadovoljnim – priča Stevica.

 

 Nisam više skeptik

Na kraju moram priznati da nisam previše polagao nadu u alternativnu medicinu i razne priče o nekim čudotvornim lijekovima, ali eto, ispostavilo se da takav lijek zaista postoji i da se nalazi u rukama čudesnog Mirsada Krnjića.

Zahvaljujući doktoru Miši, gospođi Ani i Krnjićevoj terapiji sada vjerujem u čuda. Od sveg srca bih svima koji su izgubili nadu u izliječenje od dijebetesa predložio da daju šansu alternativ i uvjere se u ispravnost ovih čajeva i sirupa koji su me vratili u život. Ja sam živi dokaz da zaista djeluju i osjećam ljudsku obavezu da sa vama podijelim svoje iskustvo jer vjerujem da će moja priča ohrabriti i druge da odlučno krenu u borbu za svoje zdravlje.

KONTAKT TELEFON MIRSADA KRNJIĆA: 061/742-830, 061/383-325 ili 065/872-472. Pozivni za BiH 00387.