ŠTA ZVIJEZDE PORUČUJU BRENI: PRED NJOM JE BORBA ZA ŽIVOT!

Brena je osjetljivog zdravlja već duže vrijeme, iako je to dosta dugo uspješno skrivala, čak i od same sebe. Ipak, bori se kao lav za život, ali su joj šanse pola pola.

Fahreta/Jelena Jahić – Živojinović – Lepa Brena, Vaga sa mjesecom u Škorpiji. Erotična i senzualna žena, koja zna sve tajne ljubavne igre. Njena planeta zaštitar je Mars. To je planeta pobjednika, ona donosi energiju, borbeni duh, te osobe se nikad ne predaju. Ambicija, fanatizam, jaka, ponekad i prejaka osjećanja.

Osobe sa Marsom kao zaštitom, rijetko priznaju svoje greške i stalno guraju naprijed. Voli da radi i voli da je u društvu, voli da zabavlja svoje društvo. Odvažna je u ljubavi, kad želi nekog bori se za njega uprkos svemu, svaka prepreka je za nju malena.

Brena je iskrena osoba i jako cijeni kod drugih tu osobinu. Više voli da je neko iskreno popljuje nego da je neiskreno hvali, iako ima bogatu sujetu kao i svaka zvijezda i osoba izabrana da bude posebna. Od rođenja je izraziti individualista. Oduvijek je željela da bude ozbiljno shvaćena i oduvijek je nerviralo kada je neki nisu shvatali kako je ona željela da je shvate.

Inteligencija, živahnost i životnost Breni pomažu, naročito u teškim momentima. Voli neobične i čudne poklone, obični i stereotipni pokloni je ne dojme, ma koliko bili vrijedni u novcu.

 

Zadnju dekadu života neće je zdravlje služiti najbolje. Osjetljivog je zdravlja već duže vrijeme, iako je to dosta dugo uspješno skrivala, čak i od same sebe. Ipak, bori se kao lav za život, ali su joj šanse pola pola. Brena je jako privržena svojoj porodici, djeci pogotovo, a što se tiče ljubavi, tih odnosa odavno nema, praktično ne postoje.