ŠTA ZNAČI SANJATI GUJU: ZMIJA U SNOVIMA, DUŠMANI NA JAVI

Ako sanjate da ste vidjeli zmiju može vam ukazivati na nešto čega još uvijek niste svjesni, upozorenje na nešto. Zmija može značiti i opasnu, zabranjenu seksualnost, izazov, iskušenje. Evo šta vam sve zmije poručuju u snovima:

  1. Ako sanjate zmije, očekujte neprilike. Velika zmija je predznak velikog gubitka, bolesti, velike nepravde ili ćete steći opasnog neprijatelja. Ukoliko je zmija mala, predstoji vam i manja svađa.

2. Ukoliko ste u snu ubijali ili ubili zmiju, to će vam ipak donijeti olakšanje. Očekuje vas velik uspjeh u poslu i pobjeda nad suparnicima.

3.  Puno zmija u snu znači i puno podmuklih i zlih prijatelja, a zmija s više glava donosi vam veliku opasnost.

4.  Ako ste sanjali ugriz zmije ili kupovali zmiju, i to je za vas velika nevolja jer vam donosi veliku štetu i prekid dugogodišnjeg prijateljstva.

5. Ako sanjate da ste vidjeli zmiju može vam ukazivati na nešto čega još uvijek niste svjesni, upozorenje na nešto. Zmija može značiti i opasnu, zabranjenu seksualnost, izazov, iskušenje.

 6.  Ako sanjate da je zmija u krevetu, znači da ste seksualno nadjačani ili možda osjećate nervozu, neiskustvo ili nesposobnost da ostvarite svoj cilj. Kada je strah od zmija u pitanju to je simbol staha od vezivanja, seksa, intimnosti. San o zmiji može značiti i da se ne bi trebali oslanjati na neku osobu koja je u vašoj blizini jer je okrutna i nema obzira.

7.  Ako u snu vidite zmijsku kožu, znači zaštitu od bolesti. Ukoliko vidite da zmija ima glavu sa obje strane, znači da se nalazite rastrgano između dva smjera kretanja koja su suprotna, ne znate da li ste pošli ili došli.

8.  Ukoliko sanjate da jedete zmiju koja je živa, to označava vašu potrebu za seksualnim zadovoljstvom, intimnošću. To je ono što vam nedostaje u životu.