ŠTA ZNAČI AKO STE ROĐENI ZA VRIJEME PUNOG MJESECA?

Znate li u kojoj ste fazi Mjesečeve mijene rođeni, to vam može dati dragocjeni uvid u vaš karakter, emocije, ponašanja i motivaciju u životu, smatraju astrolozi.

I dok se većina ljudi bori s nesanicom, oni koji su rođeni u vrijeme punog Mjeseca mogli bi imati više razloga da tvrde kako Mjesec na njih snažno djeluje.

Kako biste doznali kakva je bila Mjesečeva mijena u vrijeme vašeg rođenja, upišite datum u kalkulator i dobićete odgovor.

Puni Mjesec ili uštap javlja se svakih 29,5 dana kada se Mjesec nađe na suprotnoj strani Sunca. Tada je potpuno osvijetljena strana Mjeseca okrenuta prema nama. Budući da znak sunca predstavlja vaš logički um, a mjesec predstavlja vaše srce, rođeni za vrijeme punog Mjeseca primijetiće kako ih srce i um često povlače u suprotnim smjerovima, prenose Nezavisne novine.

Vjerovatno ćete imati istovremeno mnogo različitih želja i potreba, kao i mnogi od nas kada dođe vrijeme punog Mjeseca, a mišljenje ćete mijenjati u trenu. Kada nešto radite, to radite izvrsno, a krizne situacije smatrate stimulativnima pa ste odlični u rješavanju problema.