Šta znači ako često sanjate osobu koja je nedavno umrla

Naši voljeni koji su preminuli nam se često pojavljuju u snovima.

To se uglavnom dešava zato što nam mnogo nedostaju, ali nekada ti snovi nose mnogo dublju poruku.

Da li vas je ikada “posjetio” neko od vaših najmilijih u snovima, a nedavno je preminuo?

Medijum Lori Mur veruje da kada vas posjeti neko u snu, ko je preminuo, on hoće da vam pošalje poruku.

-Često naši preminuli ne dolaze dok niste završili proces žaljenja tako da bi njihova poruka mogla da dopre do vas. Ako vidite da oni dolaze do vas u snu, znači da su dobro i da su stigli do “druge strane. Posjećivaće vas da bi vam dali do znanja da su prisutni – bilo to preko mirisa ili treptaja svjetlosti ili određenom pjesmom na radiju. Možete vidjeti vaše voljene u snu, kad se nalazite pred teškom životnom odlukom, što je način da vam kažu da vas podržavaju. Samo žele da znate da vas vole i da paze na vas.

Ako hoće da vas upozore na nešto, pojaviće se na način drugačiji nego što to rade uobičajeno. Izgledaće čudno ili neprirodno u snu, a to su znaci koje ne smete da ignorišete – objašnjava Lori Mur.

Oni možda neće progovoriti u snu, već će preneti poruke telepatski.

-Možda će se samo nasmejati i otići dajući vam do znanja da paze na vas. Ovi snovi se dešavaju svima koji su imali nekog ko je nedavno preminuo. Ako niste sanjali voljenu osobu koja je preminula, a hteli biste da je doprete do nje, vodite dnevnik snova ili spavajte sa nekom od ličnih stvari voljene osobe – savjetuje Mur.