Šta žene najviše vole vidjeti na muškarcima?

Iako se često misli kako su žene te koje se opterećuju izgledom, to ne može biti više krivo, jer to rade i muškarci, samo možda to toliko ne pokazuju ili se možda ne opterećuju toliko.

No i oni su opterećeni količinom kose na glavi, veličinom spolnog organa, mišića te općenito izgledom tijela, a u sve se uplela i nauka. Tako je nakon niza istraživanja među pripadnicama ljepšeg spola otkriveno što one najviše vole na muškarcima.

1. Ramena

Žene su otkrile kako su ramena najatraktivniji dio tijela na muškarcima, a dobra je vijest to što njih možete itekako izvježbati u teretani jer nemaju svi iste genetske predispozicije. Uz to, žene ističu kako vole i mišićave ruke, a posebno izdvajaju velike podlaktice i široke dlanove.
2. Ravni stomak

Ako ste mislili da žene privlače pločice na trbuhu, u krivu ste. One im nisu toliko bitne koliko im je važno da trbuh bude ravan i da na njemu nema sala, a to je također nešto što možete izvježbati u teretani.
3. Bijeli zubi

Ovo je zanimljiv podatak: ženama  nije toliko važna simetričnost svih dijelova lica te čak i preferiraju ona koja nisu savršena, no kada su u pitanju zubi, odgovor je samo jedan: zubi moraju biti lijepi, što pravilniji i po mogućnosti bijeli. To ne možete izvježbati u teretani, no definitivno ih možete pravilno njegovati.