Šta ženama najviše smeta u seksu?

Žene u seksu imaju raznorazne želje i očekivanja, ali gotovo za sve važi jedna istina – žele emotivan seks. Čak i kad to znaju, muškarci imaju tendenciju da rade neke stvari koje se ženama ne sviđaju i tako pokvare cijeli doživljaj.

Zato, da vidimo šta ženama najviše smeta.

Za početak, muškarac s kojim su u krevetu jednostavno mora da bude strastven. Strast diktira seks, pokreće ga i daje mu draž, a izazivaju je muškarci koji znaju šta rade u krevetu.

Ispitivanje o orgazmu iritira žene više nego što muškarci mogu i da zamisle, jer tome pristupaju kao da se radi o nekom trofeju koji su osvojili. Ako niste primijetili da li jeste ili nije, šta ste radili?

Neaktivni muškarci koji ne preuzimaju inicijativu u krevetu nego čekaju da se nešto dogodi gotovo samo od sebe, mogu jedino potpuno da ohlade ženu. U slučaju da vam se često događa da partnerka postane hladna, eto šta je glavni razlog.

Seks je toliko intenzivno emotivno iskustvo za žene da im za njega treba određena priprema, ali ne u vidu nagovaranja. To ih definitivno hladi i potpuno guši strast, zato nemojte da je ispitujete da li želi seks, krenite na posao, pa ako to radite kako treba, biće seksa kao u priči!

Za kraj… nemojte da izlazite iz kreveta odmah poslije seksa. Ženama je potrebna bliskost, zato zagrlite partnerku i još malo se mazite. Sačekajte malo, isplatiće vam se…