Šta vas sve čeka do kraja godine? Strijelcima suđena samoća, Jarčevi će postati neke druge osobe, Djevice sigurnije u sebe…

Početak godine možda vam i nije bio uzbudljiv, ali ostatak godine, kaže horoskop, nosi mnogo preokreta. Evo šta sve možete da očekujete!
OVAN
Ostatak godine donosi vam luđe stvari nego što se usudite i da sanjate, ali samo pod uslovom da se odreknete uloge pasivnog posmatrača svog života. Preuzmite odgovornost i krenite u akciju, i nevjerovatne stvari počeće da se dešavaju.

BIK
Ostatak godine donosi vam neko otkrovenje koje će vam donijeti veliki mir. Trudite se da svakog dana napredujete i postajete bolji i ne laktajte se, pustite da vaša djela govore umjesto riječi.

BLIZANCI
Mnogo će se toga promijeniti na planu posla ili ljudi kojima ste okruženi. Biće dosta prilika da proširite svoje horizonte, ali ni slučajno ne zaboravljajte lekcije koje ste usvojili u prošlosti, jer su sjajna osnova za svijetlu budućnost.

RAK
Ostatak godine biće ispunjen intenziviranjem odnosa sa vama dragim ljudima. Postaćete autentičniji u izražavanju osjećanja i konačno ćete stati iza onoga što mislite, što će rezultovati razmjenom sjajnih ideja, i povezivanjem s pravim ljudima.

LAV
Ostatak ove godine donijeće vam priliku da uskladite svoje unutrašnje vizije sa realnošću. Sve što treba da uradite jeste da zaboravite na svoje stare rituale i utabane puteve i prigrlite nove načine da radite neke stvari.

DJEVICA
Djevice, vi ove godine imate priliku da se konačno oprostite straha od toga šta će reći svijet. Verujte svojoj intuiciji i život će vam postati neopisivo zanimljiviji.

VAGA
Vage, ostatak godine donosi vam veliko preuređivanje života, koje je neophodno uraditi kako biste prigrlili promjene koje nosi budućnost. Biće teško u pojedinim trenucima, ali nagrada je nemjerljiva.

ŠKORPIJA
Škorpije će se naslušati dobrih vijesti, pa će zbog njih postati mnogo samouvjerenije i to će dovesti do pojave mnogo novih, kvalitetnih odnosa. Roje vam se sjajne ideje u glavi, vrijeme je da krenete sa realizacijom.

STRIJELAC
Ostatak godine rezervišite za sređivanje odnosa sa samim sobom. Osjećat ćete potrebu za samoćom, i slobodno joj se prepustite. Unutrašnji mir do koga ćete doći privući će mnogo blagoslova u vaš život u predstojećim mjesecima.

JARAC
Ove godine Jarčevi će kao nikada ranije biti potpuno svoji i – voljeće sebe. Za promjenu, stavljaće svoje probleme na prvo mjesto i neće oklijevati da pokažu zube svima koji im smetaju.

VODOLIJA
Vodolije će do kraja ove godine vrijeme provesti u traganju za inspiracijom, što će vas pred kraj godine preobraziti u nekog sasvim novog i – dopašće vam se ta promjena.

RIBE
Ribe bi ovu godinu morale da provedu tako što će trenirati sebe da sebi usade zdrave navike u svim aspektima života. To će vam mnogo koristiti u slijedećim godinama. (yourtango.com)