ŠTA VAM JE NA SLICI PRVO ZAPALO ZA OKO? LEPTIR, NOŽ, GUSJENICA ILI JABUKA!?

 Predmet koji ste prvo vidjeli kazuje da li podsvjesno strahujete od bolesti, duhova, izdaje ili smrti dragih osoba. Pogledajte sliku i zapamtite šta vam je prvo zapalo za oko

Svako od nas živi sa nekom ukorijenjenim strahom. Bilo da se radi o strahu od nepoznatog ili nekoj fobiji, nešto mračno i zlokobno duboko iz naše podsvijesti vreba i prijeti našem zdravom razumu. Možda se plašite klovnova, bubašvaba, paukova, ili čak imate strah od brzine ili visine.

Kako se borimo sa sopstvenim strahovima i kako ih kontrolišemo, zavisi od snage i smirenosti našeg uma. Da biste otkrili šta vas podsvjesno muči, nije vam potreban psihijatar. Dovoljno je da pogledate sliku Vladimira Kuša, nagrađivanog nadrealističkog umjetnika iz Rusije.

Prvo ste vidjeli nož

Vi imate duboko ukorijenjeni strah od neizliječive smrtonosne bolesti, a da toga možda i niste svjesni. Naša podsvijest se otkriva u snovima, fobijama, anksioznosti i brigama. Bojite se patnje i toga da svakog momenta možete umrijeti od neke bolesti.

Prvo ste vidjeli gusjenicu

Ako ste prvo ugledali gusjenicu, vi imate fobiju od duhova. Plašite se duhova i zlih sila koji se mogu iznenada pojaviti i početi da uhode vaš um kada je on najslabiji. Ovaj strah je najveći kada treba da spavate ili kada ste zbunjeni. Drugim riječima, vaši strahovi isplivaju na površinu kada ste najranjiviji, a ta ranjivost čini da se osjećate kao da će vas obuzeti zli duhovi.

Prvo ste vidjeli leptira 

Ako je vaš um prvo registrovao leptira, vi se podsvjesno bojite izdaje. Pitanje poverenje je za vas velika stvar i moguće je da su vas uzdali više od jednog puta. Možda ste bili odbačeni bilo na poslu, bilo u romantičnoj vezi. Doživeli ste razočaranje u nečemu što ste želeli i o čemu ste sanjali. Ali vaša slabost je dobro sakrivena. Ispoljava se samo u situacijama kada ste suočeni sa mogućom izdajom.

Prvo ste vidjeli jabuku

Черно-белое кино Ал Нилаков

Ako je vaš um registrovao sliku kao cjelinu, a jabuka je prva stvar koju ste vidjeli, vi imate duboko ukorijenjeni strah od smrti – ne od sopstvene, već od smrti bliskih i dragih osoba. Moguće je da je okidač za ovaj strah bio gubitak posebno bliske osobe. To je nanijelo toliku traumu vašoj podsvijesti, da ne možete da podnesete ni pomisao da izgubite nekog dragog opet.