Šta vam donosi Venera u Strijelcu od 7. oktobra do 5. novembra

Venera u Strelcu♐️
Od 7. oktobra do 5. novembra Venera će tranzitirati kroz znak Strijelca♐️. Strijelac je prirodno IX polje zodijaka koje simbolizuje daleka putovanja, inostranstvo, fakultet, duhovnost, zakon itd.
Venera u Strijelcu♐️ voli slobodu, putovanja, sport, muziku, umjetnost, prirodu.
Ona je strasna, zgodna i traži ljubav daleko od kuće u inostranstvu. Ponekad naivna, idealizuje ljude, ima široke vidike, dobar drug i prijatelj. Putovanja i ljubav na putu je nešto za čim žudi i što je čini srećnom. Ljubav na fakultetu, voli obrazovane i intelektualno jake osobe. Privlači je manekenski tip, sportisti, umjetnici, pravnici.
Vatreni znaci kao i podznak Strijelac♐️,Ovan♈️ i Lav♌️ do 5. novembra imaju šansu za ljubav, novac, putovanje, završetak ispita na fakultetu i diplomiranje. Djelomično Vaga♎️ i Vodolija♒️. Blizanci♊️, Djevice♍️ i Ribe♓️ manje uspjeha i problemi u ljubavnim odnosima. Ovo je generalno prirodno po zodijaku prognoza ali sve zavisi kada ste rođeni, gdje su vam znaci i planete, u kojim astrološkim poljima i kako su aspektovani u natalnoj karti. (Peđa Petrović, astrolog)