Šta vam donose zvijezde narednih 7 dana: NEKOM OSMJEH, NEKOM SUZE!

Zvijezde otkrivaju svim znacima zodijaka u kakvom raspoloženju će provesti naredne dane…
OVAN
Dragi ovnovi, vi bi tokom narednih dana trebali da pokažete bar malu količinu opreza. Vi biste to trebali učiniti zbog toga što vas kako na poslu, tako i na planu ljubavi vašeg života očekuju negativna dešavanja. Vi ne trebate ništa prepuštati slučaju.

BIK
Dragi bikovi, vama će se tokom narednih dana ukazati jedna prilika koju biste vi trebali iskoristiti na što je moguće bolji način. Naime, vama će se ukazati prilika da vratite vašu vezu na pravi put i da riješite sve velike ljubavne probleme. A ako pokažete malo spremnosti na kompromis, onda ćete u tome i uspjeti.

BLIZANCI
Dragi blizanci, vama će naredni dani biti veoma teški i oni vam neće donijeti previše toga dobrog. Nažalost, vama će naredne dane prije svega obilježiti negativna dešavanja na planu ljubavi vašeg života i vi ćete zbog dešavanja koja vam predstoje imati razloga za tugu.

RAK
Dragi rakovi, tokom narednih dana vas ne očekuje previše toga bitnog. Zapravo će vama naredne dane obilježiti to što ćete uspjeti da se izborite za jedan manji uspjeh na poslu. Sem toga vas aposlutno ništa važnije ne očekuje i vama će na trenutke biti čak i dosadno.

LAV
Dragi lavovi, vama će tokom narednih dana položaj planeta odgovarati i zbog toga će za vas mnogo toga biti moguće i lako dostižno. Vi tokom narednih dana trebate rizikovati sa vašim odlukama i trebate se pokušati izboriti za ono do čega vam je stalo.

DJEVICA
Drage djevice, vas će tokom narednih dana ljubav iznenaditi i to sa jednim aposlutno neočekivanim susretom. Upravo ćete vi tokom narednih dana sresti jednu jako zanimljivu osobu, a ta osoba će na vas ostaviti jako pozitivan utisak. Interesantni trenuci vam stižu.

VAGA
Drage vage, vas tokom narednih dana ne očekuju brige i problemi nego vas očekuju pozitivna dešavanja. Naredne dane će vam obilježiti nešto divno na planu ljubavi vašeg života. Zapravo će vam vaša voljena osoba sa jednim postupkom dokazati svoju ljubav.

ŠKORPIJA
Drage škorpije, tokom narednih dana vas očekuju dešavanja koja će kod vas izazvati podijeljena osjećanja. Na poslu vas očekuju brojni problem, zbog kojih će vam biti teško, ali će vam vaš partner sa jednim postupkom popraviti raspoloženje.

STRIJELAC
Dragi strijelci, naredni dani vam donose mnogo toga pozitivnog i dobrog. Oni vam donose dešavanja koja će vam se svidjeti. Vama će zvijezde zapravo biti naklonjene i zbog toga vas na mnogim planovima vašeg života očekuju pozitivna i prelijepa dešavanja.

JARAC
Dragi jarčevi, vi ćete tokom narednih dana biti pod jako velikim stresom i u to nema nikakve dileme. Vi ćete biti pod stresom zbog toga što vas kako na poslu, tako i na planu ljubavi očekuju negativna dešavanja. Vama će naredne dane obilježiti problemi.

VODOLIJA
Drage vodolije, vas će nešto pozitivno i lijepo iznenaditi tokom narednih dana. A ono što će vas iznenaditi biće manji novčani dobitak. Vi se sada ne možete nadati nikakvom novčanom dobitku, ali će vama naredni dani donijeti upravo novčani dobitak.

RIBE
Drage ribe, tokom narednih dana ćete biti pod zaštitom zvijezda, a to znači da vas aposlutno nikakvi problemi ne očekuju. Vama će naredni dani donijeti prije svega mnogo mira, a isto tako vas očekuje nešto veoma lijepo na planu ljubavi.