ŠTA TREBA URADITI I IMATI U SPAVAĆOJ SOBI DA BI PRIVUKLI LJUBAV SVOG ŽIVOTA? ŠTA POJAČAVA STRAST U KREVETU?

Koji ljubavni magneti i feng šui stvarčice privlače ljubav. Zašto treba imati mandarinske patkice, zašto na kvaki na vratima držati zavezane crvene trake…?

Ako želite u ovoj godini pronaći ljubav posvetite se svojoj spavaćoj sobi. Ona pokazuje vašu seksualnu perspektivu.

Najoptimalnije mjesto za spavaću sobu u stanu je jugozapad, mjesto gdje ljubav caruje. Reguliše ljubavnu sreću, romantiku, bračnu i porodičnu sreću, stoga obratite posebnu pažnju. A, ako je spavaća soba na drugoj strani stana, dobro bi bilo da vaš krevet bude tako namješten da zauzima jugozapad same sobe.

Prvo i najvažnije neka vaš krevet jasno gleda prema vratima, ali neka nije u direktnoj liniji s njima. Ako ne možete pomaknuti krevet, postavite ogledalo koje će jasno reflektirati ulazna vrata. Na ovaj način ste se osigurali da ćete primijetiti romantiku kada uđe u vaš život.

Sljedeća stvar je da odmaknete krevet od zidova i napravite dovoljno prostora za prolaz oko njega sa svih strana. To simbolizira vašu želju i spremnost da dijelite s drugim.

Kako biste još uvećali moć feng shuia stavite nekoliko prekrasnih objekata u dalji od vrata desni ugao sobe. Dvije mirisne svijeće, svileni jastuci ili slika strastvenih ljubavnika dobar su izbor.

Ako ste usamljeni i želite da pronađete partnera koji će vas voljeti i razumjeti, zavežite dvije crvene ili ljubičaste trake oko kvake na vratima spavaće sobe.

Ako nemate partnera, a želite da pronađete osobu s kojom ćete dijeliti i dobro i zlo, onda na zid spavaće sobe stavite sliku para golubova. Njihova energija privući će čestitu osobu.

Odaberite mjesto u neposrednoj blizini kreveta (noćni stočić ili polica) i na njega postavite ljubavne magnete. Prije svih ljubav privlače: romantična lampa sa mekim svjetlom, mandarinske patkice i to tako da se gledaju licem u lice, srce od roze kvarca.

Obavezno postavite jedan veliki dušek, jer dva komada najavljuju odvajanje ili razvod.

VAŽNO UPOZORENJE: IZ SPAVAĆE SOBE IZBACITE TUŽNO I NEGATIVNO.

Uklonite sve slike sa tužnom temom, zatim slike usamljene žene ili muškarca (stavite slike sretnih parova, može i par labudova, anđela, ili šta najviše volite u paru).

I najbitnije – riješite se svih stvari koje vam stvaraju tužnu asocijaciju u vezi ljubavi: fotografije i uspomene na nekog od bivših partnera, prazne bočice parfema, romantične ukrase koji ničemu ne služe…Jednostavno, sredite svoj stan (a pogotovo spavaću sobu) tako kao da će svakog trenutka u nju kročiti ljubav vašeg života.

KAD NEMA LJUBAVI, A PARTNER JE TU:

Da bi vaš ljubavni, ali i seksualni život bio bogatiji i intenzivniji, svake večeri, sedam dana zaredom, palite svijeće s mirisom narandže, koje će sigurno rasplamsati strasti.

Da bi vaša ljubav što duže trajala, pored slike vašeg partnera stavite srce načinjeno od ružičastog kvarca. Na ovaj način podstaći ćete vječnu vladavinu energije ljubavi.

Ukoliko je vaša seksualna energija na niskom nivou ili ako gubite interesovanje za seks, onda u sjeverni deo doma dodajte više plave boje koja će vam vratiti izgubljenu želju.