Šta sve šetanje ulicom otkriva o vašoj vezi: ZAGRLJENI, RUKA U RUCI ILI METAR UDALJENI?

Ima li šta romantičnije od jesenje šetnje s voljenom osobom? Kada smo već kod toga, da li imate neke zajedničke rituale dok šetate – držite li se za ruke ili hodate zagrljeni? Ko je sa lijeve, a ko sa desne strane? Da li se možda ljubite u javnosti? Odgovori na ova pitanja u velikoj mjeri mogu da otkriju detalje o vašoj vezi i stepenu bliskosti sa parnerom!

Držite se za ruke?
Ne, hvala! – Ako nema tjelesnog kontakta dok šetate, jer vam se to čini kao nešto nepraktično, vjerovatno da između vas postoji određena udaljenost. Jer očigledno želja da jedno drugo međusobno dodirujete u hodu, nije pretjerano velika.

Uvijek to radimo – Stvar je jasna, pripadate jedno drugom i želite to da pokažete svima oko sebe. Probleme ne savladavate pojedinačno, već uvijek u paru.

Ruka u ruci.
Kako kad. – Ponekad vam se ruke spoje, a onda opet prekinete “vezu”. To pokazuje vašu fleksibilnost. Prolazite kroz život kao par – ali zadržavate svoju individualnost. Redovno pravite i održavate balans u svom odnosu.

Ko hoda lijevo, a ko desno?
Uvijek isto – Možda nikada to niste primijetili, ali svaki iskusan i sinhronizovan par tačno zna šta mu je činiti, pa makar i u šetnji. Vjerovatno uvijek sjedite na istom mestu za stolom ili spavate na istoj strani kreveta, zar ne?

Uvijek drugačije – Danas jedno, sutra drugo – sve vam je prilično opušteno i nekomplikujete. Ne namećete sebi nepotrebna pravila i ograničenja u vezi, a i zašto biste? Sve ide tamo gdje bi trebalo i gdje mu u datom trenutku odgovara. Probleme vjerovatno rješavate spontano i uvijek zajedničkim snagama!

Ljubite se u javnosti?
Nikada: – Stidljivi ste ili jednostavno živite devizu: „ne moramo javno da pokazujemo svoju ljubav“? Bilo kako bilo sjajan ste tim! Vi to znate i sami i nije vam potrebna potvrda drugih.

Radimo to stalno – Ljubite se ujutro, u podne, uveče, na kiši, suncu, snijegu, ledu… Ludi ste jedno za drugim, teško vam je da “skinete ruke” sa partnera i svoju ljubav želite da pokažete cijelom svijetu!

Radimo to povremeno – Ne radite to da biste nekome nešto dokazali, već zato što mislite da je to lijepo. Više intimnosti štedite za trenutke kod kuće. Jednostavno mislite da je udvoje mnogo ljepše.

Šta je sa njegovom rukom?
Uvijek me zagrli – Želi da vas zaštiti i istovremeno svima to pokaže. Sviđa vam se kad vam je tako blizak, kada vam pruža podršku i ljubav – i možete u potpunosti da se osloniti na njega.

Ne, to nam je previše nezgodno – Oboje volite praktičnost. Ako vam je potrebna bliskost, samo zastanite na trenutak i zagrlite se. Inače vam je to previše nezgrapno pri hodanju. Vaš moto je: Ima dovoljno vremena za maženje kod kuće!

Ponekad me zagrli – Ne da vam je prijeko potrebno, ali vam se i te kako dopada kada vas zaštitnički zagrli. To vam prija na ličnom nivou, ali vam se ujedno sviđa i poruka koju taj zagrljaj šalje spoljnjem svijetu – sjajan ste par. I u pravu ste: uvijek ste tu jedno za drugo onda kada ste jedno drugom potrebni!