Šta ste prvo vidjeli na ovoj slici? Eto odgovora zašto su vam neke veze propale, a kada stiže prava ljubav!

Dobro pogledajte ovu sliku i ne razmišljajte previše o njoj. Šta je ono što ste prvo vidjeli?
Postoje četiri različite prizora na ovoj slici, a u zavisnosti od toga šta ste vi prvo vidjeli, otkrijte šta je to što vas sprječava da konačno nađete pravu ljubav.

ZAVEZANI ČOVJEK
Stalno ste u nekom unutrašnjem konfliktu sa samim sobom. Ako zaista tražite pravu ljubav sa nekim, prvo morate da nađete ljubav u sebi i razriješite te dileme. Borba za unutrašnji mir nikako nije laka, ali ona će vam jedina donijeti razrješenje tih konflikata koji vas izjedaju. Tek onda ljubav će doći.

OGRADA
Ako ste prvo vidjeli ogradu, znači da je vaša najveća slabost to što ste previše zatvoreni. Ako ne preuzmete rizik i ne otvorite se malo drugima, ostaćete sami. Prirodno je željeti da se zaštititte, ali vi pretjerujete u tome. Spustite štit i krenite da se otvarate korak po korak. Ako ne rizikujete, ništa nećete ni dobiti.

ČAMAC
Vaš problem je što su vam standardi toliko visoki da niko ne može da ih dosegne. Naravno da se ne treba zadovoljavati bilo čime, ali prije nego što nekog odbacite zapitajte se da li ste vi baš tako savršeni? Ne fantazirajte o idealnim ljudima jer ćete sebi tako uskratiti mogućnost za ljubav.

LOBANJA
Vaša pretjerana briga i nervoza unište svaku vezu. U redu je biti oprezan, ali vi ste toliko oprezni i plašljivi da gušite sve oko sebe. Uvijek će biti stvari koje će vas plašiti, ali to ne znači da treba da se ukočite od straha pred njima.(aura.ba)