Šta ste prvo vidjeli na ilustraciji: SAZNAT ĆETE ZAŠTO VAM “NE IDE U ŽIVOTU” I ZAŠTO NEMATE SREĆE U LJUBAVI!

Znamo već da se psihološki testovi služe vizualima i crtežima kako bi proniknuli u dubine ljudske psihe i upoznali se sa nesvjesnim i podsvjesnim. Prvo što primijetite na fotografiji otkriće kakvi ste u ljubavnim vezama.
Vezan čovjek
Ako ste prvo primijetili vezanog čovjeka između dva drveta, najveća slabost u vašim vezama je dio vaše ličnosti koji je na stalnoj ivici da započne sukob. To ne znači da ste u stalnom ili doslovnom sukobu sa svojim okruženjem. Zapravo vodite bitku u sebi, a kako bi pronašli vječnu ljubav i mir s drugom osobom, morate pronaći ljubav u sebi. Jer, ako ne volimo sebe kako ćemo voljeti druge? Borite se da prihvatite sami sebe i svoje prednosti i svoje slabosti.

Ograda
Ako ste prvo primijetili ogradu sklonite se ste zatvarnju od ostatka svijeta. Niste spremni za rizik i da otvorite srce u trenutku. Na ovaj način propuštate priliku za pravu ljubav. Prirodna je stvar da postoji želja da se zaštite, naročito ako postoje ranija loša iskustva. Ako ne rizikujete, ne možete da dobijete.

Čamac
Ako ste primijetili čamac i gnijezdo puno jaja – to znači da su vaši standardi visoki i da rijetko ko, skoro niko, ne može da ih ispuni. Sklonost savršenstvu vodi ka samoći.

Lobanja
Ako ste prvo primijetili lobanju, sloni ste anksioznim mislima i brizi na svim mogućim poljima. Umjerena doza opreza je poželjna, pretjerana nepoželjna.