Šta ste prvo uočili na ovoj slici: TAJ DETALJ OTKRIVA VAŠE SLABOSTI U LJUBAVNOM ŽIVOTU

Pogledajte ovu sliku i zabilježite koju sliku prvo vidite

Na ovoj slici umjetnika Olega Šupljaka postoje četiri različite slike. Svaka od njih bi mogla otkriti nešto što ste sakrili od sebe kada je u pitanju romansa.
Za svaku osobu koja se zaljubi, postoji nešto posebno u ljudima što ih privlači, piše Your Tango.

Koja god slika koju prvo vidite mogla bi vam tačno reći koji aspekt druge osobe je vaša romantična slabost.

Maskirana žena
Ako ste prvo vidjeli maskiranu ženu, uživaćete u potjeri. Ovo ne znači nužno da volite serijsku monogamiju, ali budimo iskreni, ne bi bilo strašno iznenađujuće da jeste tako.

Ne možete da pomognete sebi; volite one rane dane zaljubljivanja, kada još niste baš dečko i djevojka, ali biste se definitivno mogli smatrati ‘nečim ozbiljnim’. Ti rani dani romantične ljubavi su nešto posebno i svakako ih treba njegovati, ali ljubav može i treba da ide mnogo dublje.

Par
Ako ste prvo vidjeli par, to znači da vas privlači osjećaj sigurnosti. Želite da budete aktivni, hladni i slobodni kao većina vaših prijatelja, ali postoji nešto tako privlačno u izgradnji života sa nekim koga volite i kome vjerujete. Sigurnost je valjana stvar koju treba željeti, ali je ne možete forsirati jer „ove stvari dolaze s vremenom. Zbog toga je tako rijedak užitak kada stignete tamo.

Prazan čamac
Ako ste prvi vidjeli prazan čamac, to znači da vas privlači nepoznato kada se zaljubljujete. Za neke ljude, novo i drugačije su strašne stvari koje se trude da izbjegnu, ali ne i vi. Za vas je upoznati nekoga novog i zaljubiti se u njega jedna od najstrašnijih stvari koje možete zamisliti – i to je ono što ga čini tako nevjerovatno privlačnim. Prepustite se svojoj ljubavi prema avanturi, pustite da vam nova osoba uđe u život.

Lađar
Ako ste prvo vidjeli lađara, privlači vas ideja da izađete iz sopstvene glave. Za vas svaki dan prolazi u stalnoj borbi sa strahovima i nesigurnošću. Kada sretnete nekoga ko može da vas izvuče iz tih osjećanja, zaista je magično gledati, a taj osjećaj je ono što vas tjera da im se vraćate po još.

Dobro je što znate da vas okretanje srca ka spolja povezuje sa svijetom u cjelini, sve dok stvari držite u perspektivi. Niko drugi ne može da “popravi” tebe ili tvoje probleme. Ljubav ne čini osobu cijelom, na kraju krajeva, ona samo pruža podršku kada se životni teret osjeća preteško.