Šta ste prvo ugledali na slici? Da li si romantična duša, sanjar ili divljak u ljubavi?

Odgovori iskreno šta prvo vidiš, a ispod slike saznaj šta ti je u ljubavi najbitnije.

Lice
Previše razmišljaš. Voliš da isplaniraš sve unaprijed, svaki obrok i svaku obavezu. Kao da si isprogramiran. U vezi ti je najbitnija stabilnost i kontrola. Najbolje se osjećaš kada vodiš druge i sam upravljaš svojim životom. Snažan i siguran partner je sve što ti treba, naročito ako uliva dovoljno povjerenja da konačno možeš da se odmoriš od svega.

Ovce
Ti si osjećajna i romantična duša koju je prelako povrediti. Pružaš bezgraničnu ljubav iz straha da ćeš biti ostavljen, ili još gore – iznevjeren u svakom smislu. Znaš da to nije ispravno ali srcu ne možeš da narediš. U ljubavi ti je najbitnije da te partner neprestano oduševljava tj. obara s nogu. Želiš da budeš voljen svim bićem, da ti pjevaju serenade pod prozorom, i ono najbitnije, da te neko bezgranično voli. Za tebe je romantika sve.

Dječak
Ti si optimistični realista. Znaš da tvoj prvi dejt može da bude i posljednji sa tom osobom ali opet ne možeš da se suzdržiš od razmišljanja o budućnosti. Prošao si mnogo veza, ali i dalje vjeruješ u pravu ljubav. Najbitniji su ti komunikacija i povjerenje. Ne pališ se na cvijeće i emotivne poruke, već isključivo na djela i trud. Priča o osjećanjima, dobrim i lošim iskustvima u životu je ključ do tvog srca.

Kolibe
Ti se plašiš prave veze. Sviđa ti se ideja da imaš partnera ali samo u teoriji, dok je u stvarnom životu situacija mnogo jezivija. Jednom si već pobjegao iz ozbiljne veze i ne želiš da diraš stare rane. Ne želiš da cijeli žvot provedeš solo ali te ideja o zajedničkom životu jako plaši. Najbitnijei su ti prijateljski odnosi i fizička intimnost bez ograničenja. Na kraju dana želiš da ti partner bude prijatelj sa kojim ćeš imati nenormalan i divlji seks.