Šta raditi, a šta izbjegavati u određene dane: UTORKOM BJEŽITE OD SVAĐA, SUBOTOM IDITE U GORU ZELENU!

Astrologija otkriva kojim danom koja planeta vlada i kako treba postupati – utorkom ne započinjite zajednički život, četvrtkom obavite najvažnije sastanke!

Ponedjeljak
U engleskomjeziku se izove Monday – mjesečevdan, tako da je Mjesec vladar ponedjeljka, zato većina ljudi imap romjenjivo raspoloženje ponedjeljkom. Idealno je svim rođenima u znaku Raka za planiranje krupnih poslovnih poduhvata, uređenja doma, kupoprodaje nekretnina i početakdijete. A savjet za sve, bez obzira na znak horoskopa: ponedjeljkom koji je u vrijeme mladog mjeseca, započnite one poslove i pitanja koji utječu na cijelu vašu porodicu.

Utorak
Dan kojim vlada Mars – treba biti aktivan, trenirati, baviti se sportom, donositi odluke ukoliko ste rukovoditelj, izbjegavati svađu i sukobe. Ovo je odličan dan za Ovnove, donekle i Škorpiona, ali i za započinjanje sudskog procesa, neke istrage i dolaženje do istinitih podataka i činjenica. Svi, bez obzira na znak, trebalo bi da energiju koju osjećaju utorkom ne troše na uzaludne prepirke i destruktivne poslove, nego da budu vrijedni i rezultati neće izostati. Nije dobro započinjati zajednički život, ili brak, jer će biti mnogo svađa i trzavica.

Srijeda
Merkurov dan, dan komunikacije, učenja, školovanja, putovanja, ali na kraćim relacijama. Napišite molbe, ponude, životopis za posao i šaljite ih srijedom. Kontaktirajte sve koji vam mogu dati savjet, jer ćete tog dana sigurno dobiti mudar savjet. Razgovarajte s djecom i mlađim osobama srijedom, posebno ako s njima imate problema, jer ćete uspjeti uspostaviti bolju komunikaciju i kvalitetniji odnos. Idite kod savjetnika u vezi s bilo kakvim problemom koji imate, jer je dan odličan za to. Ugovorite važne sastanke i trgujte, reklamirajte svoju robu.

Četvrtak
Ovim danom vlada Jupiter, planeta rasta i ekspanzije. Ukoliko treba započeti posao kojim treba dobro zaraditi, odaberite utorak. Ako kupujete veliku stvar kao stan, kuću, auto, počnite tražiti četvrtkom. Možete organizirati dobrotvorne zabave, humanitarne akcije, tražiti savjet od pravnika i odvjetnika. Dobar dan za molitvu, početak učenja stranog jezika ili odluku o putovanju u inozemstvo. Samo ne trošite četvrtak na hedonizam, bilo da je riječ o pretjerivanju u hrani, piću i šopingu, naročito ako ste potencijalni kupoholičar.

Petak
E, ovo je divan emotivni dan kojim vlada Venera, pa je odličan za zaljubljivanje, vjenčanja, početak zajedničkog života, prosidbu, pisanje ljubavnih pjesama. Vrlo dobar dan za sve umjetnike i diplomate, tada trebaju biti posebno aktivni. Odličan dan za ginekološki pregled, rješavanje bilo kakvih ženskih pitanja. Kupovanje odjeće, obuće, odlazak kod kozmetičara i frizera su uspješni petkom. Odličan dan i za plasiranje novih ideja i pregovore oko kreativnih poduhvata. Nije dobar dan za dijetu, jer ne daje rezultat.

Subota
Sjetite se roditelja pa ih posjetite, jer subotom vlada Saturn, planeta koja nas povezuje s korijenima iporijeklom. Poklonite starima ili siromašnima nešto što želite. Obiđite planinska mjesta ili putujte u planine. Dobar je dan za sjećanje na drage preminule. Dobro je i praviti albume, rodoslovna stabla….Ovo je odličan dan za arheologe, rudare, geologe i sve novo i bitno što rade trebaju počinjati subotom. Nije dobar dan za početak gradnje kuće, ali je dobar za obnovu starih kuća.

Nedjelja
Opet engleski naziv: Sunday – sunčev dan, pa je jasno da ovim danom vlada Sunce. Dogovori s mužem i ocem su uspješni nedjeljom. Početak planiranja poslova, smišljanje kampanja, kako marketinških, tako ipolitičkih. Odličan dan za donošenje pravila na poslu, u tvrtki, ali i kućni red. Ako želite unaprijeđenje, ugovorite ručak, neformalni sastanak s onima koji odlučuju nedjeljom, i nećete požaliti. Odličan dan za sva okupljanja i priredbe, za držanje govora i javne nastupe pa obavezno iskoristite ovaj dan ako želite da vas zapaze i vjeruju u vas.