Šta otkiva o sudbini vaše veze dan prvog sastanka? Da li je utorak najsretniji dan!?


Konačno vas je pozvao na sastanak i veoma ste uzbuđeni, ali ne znate šta da očekujete. Iako je prerano za analize, pokušaćemo da vam pomognemo – dan u nedelji koji je odabrao za “prvi dejt” može vam ponešto otkriti.
Na prvi pogled: svejedno je da li ćete izaći u srijedu ili petak, ali Karolajn Divajn ima teoriju da svaki dan označava određenu vrstu izlaska.
PONEDELJAK
Možda ste se upoznali preko četa i sada niste sigurni da li je pametno da se nađete s njim. U tom slučaju biće bitno da ne naiđete na nekog poznatog i ne potrošite previše novca. Najpametnije je da za početak odete na piće u kafić i vidite kako će se veče razvijati.
UTORAK
U neformalnom istraživanju muškarci su otkrili da je utorak pravi dan za opušteni sastanak koji bi bio savršen sa seksom na kraju. Budući da ostaju još četiri dana do vikenda, imaju dovoljno vremena da smisle kako će vas do kraja šarmirati i oboriti s nogu. Četiri dana razmaka između izlazaka su dovoljna da se utisci slegnu nakon površnog upoznavanja.
SRIJEDA
Sastanci srijedom obično dobro prođu jer su već svi polako umorni od poslovnih obaveza. Ako ne možete protumačiti njegove signale, možda je zainteresovan, ali ne želi to odmah da pokaže. Drugi izlazak će sve razjasniti. Osim toga, sredina nedelje je dobra za sastanak i malo flerta jer ćete lakše dočekati vikend.
ČETVRTAK
Vikend je tako blizu i četvrtak je prava prilika za zabavnu predigru. S obzirom da je to dan dobrih vibracija puno sastanaka prođe veoma dobro.
PETAK
Nakon naporne radne nedelje obično se dogovaraju izlasci s prijateljima ili razne proslave jer su svi željni dobre zabave i opuštanja. Izlazak petkom znači samo jedno – jako mu se sviđate i siguran je da će mu s vama biti lepo i zabavno.
SUBOTA
Dnevni izlet je znak da s vama želi više od povremenog seksa ili zabave. Ako vas je pozvao da izađete u večernjim satima, to takođe možete shvatiti kao potvrdu da mu se jako sviđate.
NEDELJA
Nazvao je i rekao da bi volio da popijete kafu prije ručka. Ako se javi odmoran i dobre volje, možda je imao neke obaveze pa je nedjeljno jutro bilo savršeno da vas konačno malo bolje upozna.