Šta odbija žene na prvom sastanku: Pogrešna politička stranka, nepsimenost, loša higijena…

Nekultura, neurednost i kašnjenje su na vrhu liste stvari koje odbijaju žene, a osim toga postoji još nekoliko bitnih stavki o kojima treba brinuti.
“Men’s Health” je naveo nekoliko stvari koje odbijaju žene na prvom izlasku i na koje posebno treba obratiti pažnju.

Među prvima je nepismenost, a tridesetdvogodišnja Loren iz Njujorka tvrdi da je za nju to najveći problem.

– Kada sam počela da se upoznajem sa mladićima preko interneta, najviše mi je smetalo kada je neko nepismen. Nema veze koliko je neko lijep i zgodan, ako ne zna pravopis, onda mi se ne sviđa – rekla je Loren.

Ešli je izjavila da je za nju bitno kako muškarac miriše.

– Kada se upoznajete prvi put, odmah ćete primjetiti da li on miriše dobro ili loše. Loš miris ili znoj je definitivno nešto što odbija djevojke, a uz to ide i loš zadah. Sjećanje na miris ostaje duboko ucrtano u mozgu, nemojte tu zabrljati – rekla je Ešli.

Holanđanka Julija kaže da je bitno čime se njen potencijalni partner želi baviti u budućnosti i misli da nikada ne bi mogla biti sa nekim ko ne podržava istu političku stranku kao ona.

– Prije nekoliko dana sam bila na zabavi u jednom klubu i prišao mi je dečko sa kojim sam započela razgovor te je usred svega pitao mogu li mu dati svoje Instagram ime. Pitala sam zašto će mu to te mi je bilo čudno zašto ne želi moj broj telefona. On je samo rekao da je došlo vrijeme kada se neko ko vam se sviđa trebalo prvo dodati na Instagram, kako bi mogao pogledati profil i procijeniti da li ste dovoljno dobri za njega – rekla je dvadesetdevetogodišnja Medlin iz Njujorka.

Sidnije pak naglasila da muškarci ne trebaju govoriti o novcu na prvom izlasku, a Haili je dodala da joj je od svega najgore kada neko ima hranu među zubima ili ne vodi računa o higijeni usta.