Šta odbija nafaku: Tuđa odjeća – najveće zlo!

Priliv novca u naš život ne koče uvijek drugi, nekad smo krivi isključivo mi sami. Ako ništa drugo, iz neznanja, mi se okružujemo predmetima koji sa sobom nose rušilačku energiju

Postoje osobe koje, ma koliko radile, ma koliko vrijedne bile – ostaju siromašne cijeloga života. Postoji li možda nešto još osim truda što bi moglo privući novac u vaš život? Da, to je red. Novac voli sistem reda. Bogatstvo nije samo posljedica sreće i zalaganja, mukotrpnog rada nego način života. Postoje stvari kojima morate biti dosljedni. ne vrijedi vam ništa da u drugima tražite krivca za svoju materijalnu propast.

Ni Univerzum ni zavidljivci, pa čak ni neprijatelji nisu uvijek krivi za vaše neuspjehe. Vi ste ta osoba koja stvara prostor oko sebe, a koji opet privlači ili odbija novčane tokove.
A ako želite da se jednom zauvijek riješite finansijskih problema, evo šta treba da uradite. Pod broj jedan, informišite se šta je to što ometa bogaćenje?

 Nošena odjeća
Odjeća koju je prije vas nosi oneko drugi pravi ogromnu rupu u vašoj energiji. Svaki predmet upija energiju, misli i brige svog vlasnika. U svoj ormar ne unosite tuđu odjeću, a pogotovo je ne oblačite, pa makar bila riječ o tome da vam svoj omiljeni pulover posudi lično Mark Zuckerberg.

Pokojnikova odjeća
Da li u kući čuvate stvari neke preminule osobe? Takvi predmeti blokiraju energo-informacione tokove. Dok se ne riješite tih predmeta ne očpekujte nikakvu radost, sreću, novac. Svjesno privlačite sebi propast i crne dane.

Loše uspomene
Predmeti pamte, upijaju emocije. Njihovo sjećanje ne blijedi. Takvi predmeti vas prisiljavaju da se vraćate na momente koje ste preživili, a koji vam možda nisu bili ugodni. Šta to u praksi znači? Plišane mede, odjeća, nakit, zajedničke fotografije od bivšeg partnera…neka s bivšim partnerstvom i predmeti postanu bivši.

 Slomljeno, pocijepano, zakrpljeno…
Iako vam je neke stvari žao baciti jer vas za njih vežu lijepe uspomene, razmislite dva puta ipak. Puno rizikujete. Ne samo da predmeti upijaju energiju svog vlasnika nego je situacija i obrnuta. Kroz pukotine na predmetima u vaš život prodire negativna energija od koje se teško osloboditi. Ne trebaju vam krnjave čaše, izgrebano ogledalo, zakrpljena potkošulja…

 Boje, boje, bojice…
Crna, siva i bijela boja uranjaju i vas u vrtlog sivila, hladnoće, mrtvila i siromaštva. Primijetićete da uspješni ljudisvoj enterijer obogaćuju intenzivnijim bojhama. Ne bježite od plave, zelene, narandžaste. I boje imaju rušilačku energiju, pa provjerite i koje boje je vaša odjeća, veš pogotovo, kao i novčanik.

 

Izvor: aura.ba