Šta o njoj/njemu govore kupaći kostimi i gaće?

I ovog ljeta, i mladi i stari spas od velikih vrućina najlakše su pronalazili i pronalaze na moru, jezeru, planini, bazenu ili nekoj od gradskih ili seoskih plaža. Okruženi tolikim polunagim tijelima, sigurno nećete moći da odolite, a da ne primijetite kupaći kostim ili kupaće gaće.

Proizvođači kupaćih kostima analizirali su svoje potrošače i otkrili da izbor kupaćih gaća i kostima zavisi i od karaktera muškarca i žena koji ih nose. Na osnovu ovih rezultata i vi možete procijeniti šta vas čeka samo na osnovu boje i modela njenog/njegovog kupaćeg kostima ili gaća.

KUPAĆI KOSTIMI.

 Jednobojni

Potpuno bijeli bikini djeluje otmeno, a dama u njemu djeluje hrabro, samopouzdano i pristupačno. Crne ili druge tamne boje odaju da je u pitanju klasična žena, koja je neopterećena glupostima. Sve u svemu, jednobojni bikiniji govore o nekomplikovanoj ženi koja je pravi prijatelj.

Vrištećih boja

Neonski bikini pokazatelj je samouvjerenosti žene koja ga nosi. Zlatni bikini ukazuje na ljubav  prema luksuzu dominantne dame, koja u vezama voli da ima glavnu riječ.

 Štrafte

Prugice djeluju živahno i veselo i mame poglede svih posjetilaca plaže. Što je kupaći šareniji, to je djevojka otvoreniji tip. Dama koja se odluči za dvobojni prugasti model djeluje sportski, ali i elegantno.

 Cvjetići

Cvjetni print ili orijentalni dizajn na bikiniju djeluje razigrano i slatko. Osoba u ovakvom kupaćem kostimu najvjerovatnije je mirna i povučena osoba, koja ne voli da bude u centru pažnje. Žene u cvjetnim bikinijima žele da ostave utisak da su veoma simpatične i fine, što im po pravilu i uspijeva. Previše šareni kostimi otkrivaju romantičnu i ljupku dušu, koja dozvoljava da bude izmanipulisana i često baš i ne zna da se izbori za sebe.

 Animal print

Žene koje nose bikini sa leopardovom šarom djeluju divlje i pustolovno. Takav model bez sumnje odašilje signale koji pozivaju na flert. Samim tim što u toj mjeri privlači poglede na sebe, muškarci to gledaju kao pozivnicu za nabacivanje. Međutim, iza ove maske često se krije usamljena singl cica, koja čezne za ljubavlju..

Razigrani detalji

Mašnice ili perlice na gaćicama djeluju seksi, a otkrivaju individualnost i samopouzdanje djevojke koja ga nosi. Ukoliko je bikini previše načičkan kojekakvim džidža-midžama, to govori o nezreloj curi koju je možda najpametnije ipak zaobići.

 Sportski

Ovaj tip žene ne voli da se satima čvari na suncu. One su aktivne, vole da plivaju, rone ili da se igraju loptom u vodi. Nisu opterećene time kako izgledaju na plaži i naprosto ne podnose površnost

 

KUPAĆE GAĆE

 USKE BOKSERICE

Minijaturne uske bokserice nose frajeri koji imaju vrlo visoko mišljenje o sebi i svom tijelu, ali i oni koji su skloni pretjerivanju. S ovakvim komadom za plažu treba biti vrlo oprezan jer je tanka granica između visokog samopouzdanja i narcisoidnosti. Isto tako, rijetko kom muškarcu savršeno pristaju.

 BOKSERICE

Klasične bokserice, kako tvrde vlasnici najpoznatijih brendova kupaćeg asortimana za muškarce, biraju muškarci koji su spremni za vezu i nije ih strah od obaveza koje ona nosi. Takav model pantalonica vole pomalo konzervativni i tradicionalni muškarci.

 BERMUDE

Bermude su najomiljeniji model muških pantalona za kupanje. Njih nose muškarci koji su opušteni, dobro se osjećaju u svojoj koži i ne zamaraju se sitnicama. Ali muškarci koji nose bermude u drečavim bojama ili sa izraženim printom vole da budu u centru pažnje i nije im problem da izraze svoja osjećanja.

(aura.ba)

 

Komentari

komentara

error: Content is protected !!