Šta o njoj/njemu govore kupaći kostimi i gaće? Ako nosite jednodjelni ili na cvjetiće, vi ste…

I ovog ljeta, i mladi i stari spas od velikih vrućina najlakše su pronalazili i pronalaze na moru, jezeru, planini, bazenu ili nekoj od gradskih ili seoskih plaža. Okruženi tolikim polunagim tijelima, sigurno nećete moći da odolite, a da ne primijetite kupaći kostim ili kupaće gaće.

Proizvođači kupaćih kostima analizirali su svoje potrošače i otkrili da izbor kupaćih gaća i kostima zavisi i od karaktera muškarca i žena koji ih nose. Na osnovu ovih rezultata i vi možete procijeniti šta vas čeka samo na osnovu boje i modela njenog/njegovog kupaćeg kostima ili gaća.

Jednobojni

Potpuno bijeli bikini djeluje otmeno, a dama u njemu djeluje hrabro, samopouzdano i pristupačno. Crne ili druge tamne boje odaju da je u pitanju klasična žena, koja je neopterećena glupostima. Sve u svemu, jednobojni bikiniji govore o nekomplikovanoj ženi koja je pravi prijatelj.

Vrištećih boja

Neonski bikini pokazatelj je samouvjerenosti žene koja ga nosi. Zlatni bikini ukazuje na ljubav  prema luksuzu dominantne dame, koja u vezama voli da ima glavnu riječ.

Štrafte

Prugice djeluju živahno i veselo i mame poglede svih posjetilaca plaže. Što je kupaći šareniji, to je djevojka otvoreniji tip. Dama koja se odluči za dvobojni prugasti model djeluje sportski, ali i elegantno.

Cvjetići

Cvjetni print ili orijentalni dizajn na bikiniju djeluje razigrano i slatko. Osoba u ovakvom kupaćem kostimu najvjerovatnije je mirna i povučena osoba, koja ne voli da bude u centru pažnje. Žene u cvjetnim bikinijima žele da ostave utisak da su veoma simpatične i fine, što im po pravilu i uspijeva. Previše šareni kostimi otkrivaju romantičnu i ljupku dušu, koja dozvoljava da bude izmanipulisana i često baš i ne zna da se izbori za sebe.

Animal print

Žene koje nose bikini sa leopardovom šarom djeluju divlje i pustolovno. Takav model bez sumnje odašilje signale koji pozivaju na flert. Samim tim što u toj mjeri privlači poglede na sebe, muškarci to gledaju kao pozivnicu za nabacivanje. Međutim, iza ove maske često se krije usamljena singl cica, koja čezne za ljubavlju..

Razigrani detalji

Mašnice ili perlice na gaćicama djeluju seksi, a otkrivaju individualnost i samopouzdanje djevojke koja ga nosi. Ukoliko je bikini previše načičkan kojekakvim džidža-midžama, to govori o nezreloj curi koju je možda najpametnije ipak zaobići.

Sportski

Ovaj tip žene ne voli da se satima čvari na suncu. One su aktivne, vole da plivaju, rone ili da se igraju loptom u vodi. Nisu opterećene time kako izgledaju na plaži i naprosto ne podnose površnost konkurencije.